reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja po śmierci maluszka dobre parę miesiecy i wtedy tak mocno też schudłam.. Ale wolałabym być taka tłusta jak byłam ale żeby był z nami .. też straszny czas . Co to człowieka jeszcze w życiu czeka..mam nadzieję że limit na nieszczęścia już wyczerpalam

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno, dlatego teraz po prostu MUSI być już dobrze [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
No ja miałam sporo " zapasow " że tak powiem więc miało po czym lecieć, ale Ty taka chudzinka to tylko mogę sobie wyobrażać [emoji20]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie wyglądałyśmy podobnie... Przed ciążą ważyłam 60-63 kg, jak odeszłam od ex to ok 45 przy wzroście 168...

Ale tak to już jest, że często bierzemy wszystko do siebie, podchodzimy emocjonalnie, itd. Facetom jest w tej kwestii prościej....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Pewnie wyglądałyśmy podobnie... Przed ciążą ważyłam 60-63 kg, jak odeszłam od ex to ok 45 przy wzroście 168...

Ale tak to już jest, że często bierzemy wszystko do siebie, podchodzimy emocjonalnie, itd. Facetom jest w tej kwestii prościej....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja najmniej ważyłam w liceum 52 kg przy wzroście 178, potem był ten mój wypadek z nogą i przez to, że nie chodziłam przybralam z 55 do 60. Jak poznałam mojego P to już nie chudlam tylko tak się trzymalam 60-63 ciążę zaczynałam mniej więcej rowno pierwszą 63, druga 64, trzecia 66.

Współczuję Ci, ja przynajmniej przyjdę do domu, zjem coś i rzucę się do łóżka. Cały dzień z głowy...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Mnie po glukozie oprócz tego, że wszystko bolalo od siedzenia to było normalnie przyszłam zjadłam porządne śniadanie i już w ogóle nie czułam, że ja piłam☺️

A ja uważam, że ciąża powinna trwać 30tygodni bo reszta to już musi być rzeź niewiniatek [emoji16] brzuchy takie wielkie...

f2w39n7303c24ozn.png
Popieram :) Fajnie by było rodzić za około miesiąc :D

Zobacz załącznik 844494
Chwalę się :) Kolor to blady, pudrowy róż, na zdjęciach tego ładnie nie widać. Nie jest ciażowy, będę chodziła w rozpietym :) Zobacz załącznik 844493
Bardzo ładny i super Ci pasuje :) Bardzo dobrze, że kupiłaś nie ciążowy, wykorzystasz przynajmniej a rozpięty wygląda bardzo fajnie :)

Ja dzisiaj mam wizytowy dzień, najpierw ginekolog potem diabetolog. Mały ma się dobrze i waży ok 830 gramów. Ja za to nic nie przytyłam przez ostatnie 3 tygodnie. Takze bilans całej ciąży to 6 kg na plusie.
Mogę się wyprowadzić z mieszkania na czas remontu tylko w razie co udać się do szpitala o 3 stopniu referencyjności. Takze w razie czego będzie Gdańsk.
Szyjka długa, zamknięta, szwy trzymają.
Cukry mam od 3 dni bardzo dobre, także ogarnęłam się już z dieta cukrzycową u byle tak dalej to unikniemy insuliny.
Jeszcze w tym tygodniu neurolog w planach.
Gratuluje :) Który to tc? Zazdroszczę tych 6 kg, aż się boję ile pokaże jutro waga :p

reklama
Kochana szybko czas leci....serio nie pamietam zeby mi tak lecialo. A i doczytalam ze szyjka juz 3 cm. Takze wszystko sie wycisza i oby tak dalej. Jeszcze z 10 -12 tyg i mozemy sie rozpakowywac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet mi nie mów, że to tylko około 10 tygodni, aż się wierzyć nie chce.

Moj tez wariuje.....a jutro wizyta az sie boje wejsc na wage u ginki. Masakra....czuje sie nabita-napuchnieta jak balon.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo, wizyta jutro a ja już się boję co pokaże waga.

Wyszłam zadowolona z badania i dostałam telefon od właścicielki mieszkania które ledwo wyremontowaliśmy. Dobrze, że mebli nie ma jeszcze. Że jeszcze w kartonach , szafki w kuchni do wyrzucenia. Panele w sypialni do wyrzucenia. I ciekawe co z nowymi płytkami w kuchni i w przedpokoju. Wybilo w zlewie w kuchni. Wina spółdzielni. Ale co z tego, jest tragedia w mieszkaniu. Płakać mi się chce. Babę pod nami zalało. Ciekawe czy nam zwrócą , no muszą. Wrazie czego mieszkanie ubezpieczone. Odechciewa mi się. Zamiast iść do przodu to trzeba wszystko zrywać i kłaść od nowa. :(:(:(:( Masakra jakaś. Do tego K nie ma. O musimy w maju robić od nowa. Dobrze, że przyjedzie na dłużej. Nie pokazuje zdjęć bo szkoda patrzeć..
Bardzo mi przykro :( Przynajmniej tyle, że mieszkanie ubezpieczone.

Do góry