reklama
ApkaAha a robisz to przez aplikację czy przeglądarkę?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja na razie się wstrzymuje ale mam zapowiedziane ze pod vhoinke dostane już jakis prezent dla malenstwa od siostry i od mamy też[emoji16][emoji16]Dziewczyny a kiedy planujecie zacząć robić jakieś zakupy dla dziecka? Mnie już nosi
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia
Fanka BB :)
Ja spojrzalam przez przegladarke i to musisz przez przegladarke chyba zmienic bo ki w przegladarce w ogole linku do suwaczka nie wyswietlalo tak ze sproboj tak zrobicApka
27.06.17 Anastazja [*]
olaaa7
Może tak być bo ja w sumie tylko na kompie jestem i jest ok.Ja spojrzalam przez przegladarke i to musisz przez przegladarke chyba zmienic bo ki w przegladarce w ogole linku do suwaczka nie wyswietlalo tak ze sproboj tak zrobic
Elodia
Wstawilam sobie sukwaczek przez przeglądarkę tak że zobaczymy jutro czy mi się przestawiMoże tak być bo ja w sumie tylko na kompie jestem i jest ok.
Dziewczyny a kiedy planujecie zacząć robić jakieś zakupy dla dziecka? Mnie już nosi
Ja w pierwszej ciąży miałam fazę na zakupy od początku- i to wszystko w różu, bo byłam pewna że mam w brzuchu Zosię. Byłam totalnie w szoku kiedy okazało się, że na USG jest siusiak :/
To ja mam znów tak że kompletnie nie mam ochoty na cokolwiek w tym temacie... I nie wiem co mam zrobić jak temu zaradzić...
27.06.17 Anastazja [*]
Myślę że to chwilowe... nie ma co się zmuszać, ale pomyśl też że im piłka będzie większa, tym pewnie mniej Ci się będzie chciało. U mnie to M. będzie pewnie później problemem, bo on już sobie wizualizuje że jak dziecko będzie większe to pewnie zrobi mu dziurkę w podbródku (wydaje mu się że jak ktoś ma taki dołeczek w podbródku to od tego )
Mnie zastanawia jak to jest z seksem w późniejszej ciąży.
Na bank nie po misjonarsku
Szkoda, że nie mieszkamy wszystkie w jednej okolicy, fajnie byłoby się spotkać po porodzie z naszymi szkrabami
Jak byłam na BB w poprzedniej ciąży to miałyśmy wielkie spotkanie, ze 20 babek w ciąży z różnych miast spotkało się na lodach w złotych tarasach Było mega zabawnie zobaczyć się na żywo ale rachunku potem do dzisiaj się nie doliczyłyśmy jak podzielić Ciążowe odmóżdżenie.
No widzisz niech tylko trochę śniegu spadnie to będzie pięknie uwielbiam jarmark bożonarodzeniowy ze śniegiem <3 prawdziwy klimat świat i ucieczka od tego wiecznie zabieganego świata e każdym razie zapraszam do Wrocławia mamusie lipcowe
27.06.17 Anastazja [*]
Ja się zaręczałam we wrocławiu w Nowy Rok z ex. Pięknie było zimą Starówka we wrocku, Ostrów - super ślicznie...
Elodia
Myślę że to chwilowe... nie ma co się zmuszać, ale pomyśl też że im piłka będzie większa, tym pewnie mniej Ci się będzie chciało. U mnie to M. będzie pewnie później problemem, bo on już sobie wizualizuje że jak dziecko będzie większe to pewnie zrobi mu dziurkę w podbródku (wydaje mu się że jak ktoś ma taki dołeczek w podbródku to od tego
Eeee.....to ciekawa teoria xD a mój M ma taki doleczek w podbródku właśnie. To ja słyszalam inna teorię na temat tego doleczka w podbródku - im bardziej widoczny tym lepszy kochane z faceta
olaaa7
Jeee to powiem Ci, że z moich doświadczeń się to sprawdza w 100%Eeee.....to ciekawa teoria xD a mój M ma taki doleczek w podbródku właśnie. To ja słyszalam inna teorię na temat tego doleczka w podbródku - im bardziej widoczny tym lepszy kochane z faceta
reklama
Elodia
Heheh z moich tak samo :-) ojciec Laury tego doleczka nie mial i była w łóżku lipa, za to M.....mmmmm.mmmmmmmmm.....hehe.Jeee to powiem Ci, że z moich doświadczeń się to sprawdza w 100%
Podziel się: