reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Margana gdzie jeździsz robić badania?? Że masz od 7?? Mój od 8.. :/

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Na Kozanowie jest nowy punkt pobran w nowej galerii. Jest czynny od 7.00 do 18.00.
A Ty gdzie chodzisz?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To normalne ,ja mam mniejszy brzuch a juz mi przeszkadza. Tez nie moge juz biegac jak nastolatka tylko musze zwolnic ruchy. Najsmieszniej jest wieczorem...jak sie ukladam do spania to sapie i stekam. Hahahahah D ma polewke ze mnie tak ze szok.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Chcesz sie zamuenic z moim brzuchem?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja jest z 33 tyg. I rozwijala sie swietnie. Mielismy duzo kontroli ale tylko wnm miala i rehabilitacje. Niestety mamy alergie pokarmowa ale teraz to Norma. Za to Mati z 37 tyg i nie oddychal sam....12h na cepapie byl.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A czwmu 33tc?
No moj Kuzyn jak tlusto zje to zle mu wiec je generalnie zdrowo ma 32lata;))

Ja też. Jakoś mi tak głupio. Czy w banku, w sklepie czy u lekarza to czekam na swoją kolej.

Wiem. Właśnie gadam z mamą , że musimy pierw jutro zobaczyć co powie komisja ze spółdzielni. I muszę sprawdzić czy ubezpieczalnia może coś zwrócić jeśli to nie z naszej winy się stało.

Pytam bo mi cię żal. Ale nie będę więcej :* żeby ci nie przypominać i nie dołować. Trzymam kciuki żeby było tylko lepiej.
A jeśli chodzi o K to ja mu jutro powiem co myślę na ten temat, dzisiaj nie ma sensu..

Po naturalnym ? Ooo. To bardzo długo Cię bolaly :/

Ja mam małe to by się przydał push up :D

Zadzwonię jutro do właścicielki i jeszcze przeczytam dokładnie te dokumenty.
A myślisz, że i ze spółdzielni i z ubezpieczalni jest możliwy zwrot kosztów ? Czy tylko z jednej placówki ?
Krocze po porodzie bolalo ze 3 tygodnie, ale jeszcze przez pol roku bolaly mnie biodra i kolana ogolnie po ciazy. Po dwugodzinnym spacerze z wozkiem ledwo juz sie czolgalam do domu.

Co do ubezpieczebia to jest tak, ze ty masz swoje ubezpieczenie, spoldzielnia swoje. Ty szkode zglaszasz do swojej ubezpieczalni, a oni robia wycene i zwracaja kosxty. Jesli to wina spoldzielni to twoja ubezpieczalnia sciaga kase od ich ubezpieczalni.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Hahaha Margana Ty mówisz o narzekaniu? A co ja mam powiedzieć ?Moja lekarka to chyba przestanie wykonywać ten zawód po prowadzeniu mojej ciazy [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no zdaza sie
Ha z Nicole od 29tc co tydz ip pogotowie I ktg :// nie mysl Tak po to oni sa

Do góry