reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale mnie denerwuje takie zachowanie. Zamiast zjeść i iść spać to pije. Do tego głupie Gadki. Ja go opieprzam a on , że mam go na głośniki i robię sobie z niego jaja. No co za człowiek. Tylko nerwy mi psuje. I z tym , że mogło się to stać w każdym momencie to prawda. A on nie wiem co miał na myśli. Niech się ugryzie w jezyk następnym razem. Bo znowu nas czekają ciche dni. A było tak dobrze, ledwo pojechał i się zaczyna.. a Ty jak się czujesz ?
Faceci niemysla jak coś mówią więc trzeba to brać przez pół a pijany facet to już w ogóle [emoji39] znów dostanie karę to się nauczy może wkoncu [emoji2] ja beznadziejnie , ale nawet nie chce mi się narzekać bo później popadam w depresję:/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No jak na razie piszę z niego :D jakoś mi się udało wyłączyć go bez działającego guzika :o

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To vale szczescie. Mnie tez takie rzeczy wyproeadzaja z rownowagi.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Biedna.. plecy mi od wczoraj trochę odpuściły. A brzuch , dlatego co robi się twardy i się napina tak ? Jeszcze troszkę i będziesz śmigała bez bolu :)

A u mnie same Panie, rzadko się zdarzy , żeby byla jakaś z mężem. Czasem z dzieckiem ale na USG nie wchodzą , tylko na ktg :)

Przesadzasz :) to większości na pewno troszkę poszło też w biodra :) jednak musimy się troszkę "poszerzać" :)
Klaudia no nie wiem czy tak niedlugo. Po poprzednim porodzie bole mbie nie odpuszczaly przez pol roku[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No ale jakie ciezkie miesiace. Maj bedzie najgorsxy, bo wtedy M ma wiecej pracy niz zwykle i musi czesto zostawac dluzej w pracy. No nie mam okazji w tej ciaxy za wiele odpoczac[emoji53]
Mloda znowu zasmarkana i ze mna w domu. A jutro te badania, potem wizyta. Posiedzialabym juz sama w domu.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
O kurczę:/ ehh biedna też co chwilę jakieś "atrakcje " masz[emoji20]

Aga u Ciebie to prawie kolacja o tej porze nie [emoji23] jak o 5 pierwsze śniadanko to do 15 chyba byś tam padła zreszta ja sama też do 15 bez jedzenia bym nie wytrzymała a pomyśleć że kiedyś mogłam np cały dzień nie jeść [emoji33] dopiero wieczorem byłam głodna i najlepiej mi smakowało [emoji2]

Haha, no jak bym wstala o 12.00 to o 15.00 by bylo tak jak 7.00 przy wstawaniy o 4.00[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Faceci niemysla jak coś mówią więc trzeba to brać przez pół a pijany facet to już w ogóle [emoji39] znów dostanie karę to się nauczy może wkoncu [emoji2] ja beznadziejnie , ale nawet nie chce mi się narzekać bo później popadam w depresję:/

Co jest? Czemu beznadziejnie
Szyjka zamknięta wydłużyła się synuś kawał chłopa jesteś pod opieka lekarzy musi być dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jaki biustonosz do karmienia kupujecie ? Bo myslalam nad zwykłymi bawełnianymi, miękkimi ale też takimi na wyjście usstywnianym i tak się zastanawiam czy istnieje z push upem ? Czy raczej takie są nie wygodne ?

Jaki biustonosz do karmienia kupujecie ? Bo myslalam nad zwykłymi bawełnianymi, miękkimi ale też takimi na wyjście usstywnianym i tak się zastanawiam czy istnieje z push upem ? Czy raczej takie są nie wygodne ?

Nie wiem jeszcze u mnie push Up odpada
Chyba się wybiorę znów do tej babki co dobiera staniki bo teraz jak mi dobrała to nawet nie widać ze takie wielkie są [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dokumenty. Jutro zadzwonię do właścicielki. Powiem jej , że planuje coś takiego zrobić i będę do nich dzwonić jak mówisz. Mam zdjęcia i będę miała dokumenty od spółdzielni. I tyle starczy tak ? Zobaczymy, może coś uda się dostac.dziekuje , że napisałaś. Jeszcze z nikim nie gadałam na ten temat a lepiej co kolwiek wiedzieć :)
Firma ubezpieczeniowa da Ci formularz do wypelnienia. Bedziesz musiala tam wsxystko opisac i dostarczyc zdjecia. Spokojnie, oni Cie pokieruja, to nie takie trudne.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Zrobiłam przegląd mody sukienkowo-wiosienno-ciążowej. Bo kupiłam tylko jedną sukienkę ciążową. To tak w której zamiast twarzy mam serce :D Ta jasna wisi w mojej szafie juz 3 lata(ale będę się w nią mieścic jeszcze max 2 tygodnie), a tą zieloną kupiłam ostatnio specjalnie 2 rozmiary za dużą(zwykła nie ciążowa sukienka) żeby było miejsce na brzuszek, nadal mam z 10 cm luzu. Kupię jeszcze 2 dlugie i będzie chyba ok :)Zobacz załącznik 844526 Zobacz załącznik 844527 Zobacz załącznik 844528 Zobacz załącznik 844529
Kurcze, masz w czym chodzic[emoji5] Fajne sukienki[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry