Margana
Fanka BB :)
Ojej, to do jutra ze wszystkim czekasz? A jak sie czujesz? Dostajesz cos?Dopiero jutro [emoji20]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej, to do jutra ze wszystkim czekasz? A jak sie czujesz? Dostajesz cos?Dopiero jutro [emoji20]
U mnie zazwyczaj przepuszczają, to znaczy jak zapytam, kto jest ostatni, to słyszę, że przecież mam wchodzić bez kolejki. A teraz, jako, że zazwyczaj chodzę z maluszkiem, to się nie patyczkuję i proszę o przepuszczenie, bo nie tylko ja muszę wytrzymać, ale i on.Na drzwiach jest naklejka, ale jeszcze mi sie nie zdazylo zeby ktos przepuscil. A ja tak nie potrafie sie wpychac, chyba ze juz na prawde musze.
Aniołek[*] 8.08.2017
Idę z Tobą [emoji43][emoji43][emoji43]Karoolka - piekna waga coreczki.
Ja juz po wizycie. Zwolnienie na kolejne dwa tygodnie. Sluchalam serduszka Malego.
W piatek gluuukoza - bleee..
Pozdrowienia
Ja prawie nie jadlam przez ok. tydzien po poronieniu. Tez nie chce tego wspominac.W czasie końcówki mojego "związku" z ex prawie nie jadłam (ale też prawie nie spałam itd.. ), ważyłam koło 15-17kg mniej niż przed ciążą, i zdecydowanie wolę nie wracać do tamtego czasu nawet w pamięci....
Ładne sukieneczkiZrobiłam przegląd mody sukienkowo-wiosienno-ciążowej. Bo kupiłam tylko jedną sukienkę ciążową. To tak w której zamiast twarzy mam serce Ta jasna wisi w mojej szafie juz 3 lata(ale będę się w nią mieścic jeszcze max 2 tygodnie), a tą zieloną kupiłam ostatnio specjalnie 2 rozmiary za dużą(zwykła nie ciążowa sukienka) żeby było miejsce na brzuszek, nadal mam z 10 cm luzu. Kupię jeszcze 2 dlugie i będzie chyba ok Zobacz załącznik 844526 Zobacz załącznik 844527 Zobacz załącznik 844528 Zobacz załącznik 844529
No[emoji53] Ja na prawde sie nie migam przed odpoczynkiem. Marze o nim[emoji6]O kurczę:/ ehh biedna też co chwilę jakieś "atrakcje " masz[emoji20]
Ja też. Jakoś mi tak głupio. Czy w banku, w sklepie czy u lekarza to czekam na swoją kolej.Na drzwiach jest naklejka, ale jeszcze mi sie nie zdazylo zeby ktos przepuscil. A ja tak nie potrafie sie wpychac, chyba ze juz na prawde musze.
Aniołek[*] 8.08.2017
Wiem. Właśnie gadam z mamą , że musimy pierw jutro zobaczyć co powie komisja ze spółdzielni. I muszę sprawdzić czy ubezpieczalnia może coś zwrócić jeśli to nie z naszej winy się stało.Poczytaj na Internecie o tej ubezpieczalni na co zwrócić uwagę na co uważać itd bo wiemy wszyscy jak to z ubezpieczeniami a zawsze lepiej jak człowiek już coś się i nie da sobie wmówić niczego [emoji8]
Pytam bo mi cię żal. Ale nie będę więcej :* żeby ci nie przypominać i nie dołować. Trzymam kciuki żeby było tylko lepiej.Faceci niemysla jak coś mówią więc trzeba to brać przez pół a pijany facet to już w ogóle [emoji39] znów dostanie karę to się nauczy może wkoncu [emoji2] ja beznadziejnie , ale nawet nie chce mi się narzekać bo później popadam w depresję:/
Po naturalnym ? Ooo. To bardzo długo Cię bolaly :/Klaudia no nie wiem czy tak niedlugo. Po poprzednim porodzie bole mbie nie odpuszczaly przez pol roku[emoji53]
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja mam małe to by się przydał push upNie wiem jeszcze u mnie push Up odpada
Chyba się wybiorę znów do tej babki co dobiera staniki bo teraz jak mi dobrała to nawet nie widać ze takie wielkie są [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zadzwonię jutro do właścicielki i jeszcze przeczytam dokładnie te dokumenty.Firma ubezpieczeniowa da Ci formularz do wypelnienia. Bedziesz musiala tam wsxystko opisac i dostarczyc zdjecia. Spokojnie, oni Cie pokieruja, to nie takie trudne.
Aniołek[*] 8.08.2017
Klaudia poprzednio jak sxukalam to push- upow nie widzialam. Kupilam takie troche sxtywniejsze. A teraz jeszcze sie nie rozgladalam.Jaki biustonosz do karmienia kupujecie ? Bo myslalam nad zwykłymi bawełnianymi, miękkimi ale też takimi na wyjście usstywnianym i tak się zastanawiam czy istnieje z push upem ? Czy raczej takie są nie wygodne ?
No ja jak putam kto ostatni to po prostu ostatni sie odzywa[emoji6] Nie mam cos szczescia.U mnie zazwyczaj przepuszczają, to znaczy jak zapytam, kto jest ostatni, to słyszę, że przecież mam wchodzić bez kolejki. A teraz, jako, że zazwyczaj chodzę z maluszkiem, to się nie patyczkuję i proszę o przepuszczenie, bo nie tylko ja muszę wytrzymać, ale i on.