reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Plecy trochę odpuscily to nie chce przeciwbolowych bo az sie troche obawiam jiz tyle tych kroplowek ale znów brzuch się stawia , myślałam że wody mi odchodzą..I znów mam taki mega niepokój w sobie. No nic zobaczymy co noc i jutrzejszy dzień przyniesie[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Krocze po porodzie bolalo ze 3 tygodnie, ale jeszcze przez pol roku bolaly mnie biodra i kolana ogolnie po ciazy. Po dwugodzinnym spacerze z wozkiem ledwo juz sie czolgalam do domu.

Co do ubezpieczebia to jest tak, ze ty masz swoje ubezpieczenie, spoldzielnia swoje. Ty szkode zglaszasz do swojej ubezpieczalni, a oni robia wycene i zwracaja kosxty. Jesli to wina spoldzielni to twoja ubezpieczalnia sciaga kase od ich ubezpieczalni.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To ciężko miałaś.
Ciekawe jak będzie u mnie ..

Czyli zwracają koszty i dodatkowo ubezpieczalnia też od nich ściąga i dostaje też od nich tak ? Muszę się tym zająć żeby nie przepadło. I myślisz , że jak poprosze komisji to dadzą mi kopię wyceny itp ? Żebym miała podkładkę ?

No nawet moja corka wie, ze sen to zdrowie[emoji23]
Ale co z tym Twoim brzuszkiem?! Nie moga sobie z tym poradzic?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
KTG czyste , a takie stawianie się podobno jest "normalne " i mam się obserwowac i jak coś to zgłaszać. No przydałaby mi się taka 12 godzinna "drzemka "to pewnie bym miała więcej energii i inne samopoczucie wewnetrzne [emoji2]

U mnie zazwyczaj przepuszczają, to znaczy jak zapytam, kto jest ostatni, to słyszę, że przecież mam wchodzić bez kolejki. A teraz, jako, że zazwyczaj chodzę z maluszkiem, to się nie patyczkuję i proszę o przepuszczenie, bo nie tylko ja muszę wytrzymać, ale i on.

Zribie Tak Jak ty :)) oststnio w sklepie mi sie wciskali no placz az bral mnie wizek I moj 114cm bobo
Od jutra ribie jak ty wpcham sie I tyle

Nie będę wam wysyłała zdjęcia jaka ja byłam chuda po stracie Anastazji... Masakra jakaś wrak człowieka :o

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No ja miałam sporo " zapasow " że tak powiem więc miało po czym lecieć, ale Ty taka chudzinka to tylko mogę sobie wyobrażać [emoji20]

No ja miałam sporo " zapasow " że tak powiem więc miało po czym lecieć, ale Ty taka chudzinka to tylko mogę sobie wyobrażać [emoji20]

No moja waga taka optymalna to 47 - 48 kg to tak jak na mnie w sam raz.. A wtedy zjechałam do 43... I wyglądałam okropnie :/ nie mogłam na siebie patrzeć.. Jadłam w miarę normalnie ale stres robił swoje

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Nie nie dziś nie rozmawiaj bo i tak nie zrozumie o co Ci chodzi bo jest pod wpływem. Dzięki za troskę [emoji8]

Nie dziękuj :*
Jutro też nie zamierzam z nim gadać. Już mam go dość, a ledwo pojechał. :/
KTG czyste , a takie stawianie się podobno jest "normalne " i mam się obserwowac i jak coś to zgłaszać. No przydałaby mi się taka 12 godzinna "drzemka "to pewnie bym miała więcej energii i inne samopoczucie wewnetrzne [emoji2]

W sumie musisz leżeć to masz okazję do spania po 12 godzin :) ale z drugiej strony jak się tylko leży to nie jest się zmęczonym i nie da się tyle przespać :huh:

reklama
Mnie po porodzie bardzo długo ponad rok bola kiść ogonowa podobno norma bo przy porodzie jest nacisk mam nadzieje ze teraz będzie inaczej ..

Do góry