reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Wcale tego po tobie nie widac. Ja obstawiam ze jutro waga mi pokaze 6kg na plusie cos tak czuje. Podobno wlasnie w 2 trymestrze sie najwiecej tyje ile w tym prawdy nie wiem

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo mi to mocno w biodra poszło i ja brzucha też nie mam takiej piłeczki przed soba

Siedzę właśnie w poczekalni i się zastanawiam czy tylko ja chodzę do ginekologa sama? Zawsze w poczekalni wszystkie babki z facetami [emoji14]

w57v9n73fe3ysoga.png
Ja też zawsze sama. Z dwa razy była mama. Raz K .
O matko wspolczuje:(

O ja pierd....... Dobrze zemieszkanie ubezpieczone to pewnie bedziecie miec srodki . no ale szkoda czasu i waszej pracy.

Oż cholera.... Współczuję bardzo....
Dobrze, że meble chociaż przetrwały, i że mieszkanie ubezpieczone, ale ledwo położone i trzeba robić jeszcze raz... :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
No właśnie nie wiem jak to będzie z ubezpieczeniem. Muszę dzwonić do właścicielki bo jest w stanach. Ale jutro rano idę się umówić z facetami ze spółdzielni i mają przyjść zrobić notatki , mam zdjęcia i będą wyceniac. Szkoda segmentu w kuchni i tych paneli. Może się uda, że obeschna i będą okej. Ale chyba mimo wszytko wolę je zerwać i polozyc nowe. Bo jest tyle wody , że az się podniosły. Śmierdzi w całym mieszkaniu takim mułem. Jutro się okaże co dalej.. eh. Dobrze , że jeszcze nic właśnie nie było poustawiane. Ani szafa , ani łóżko itp..
Eleganckie panele .... XD
IMG_20180403_165606_768x1024.jpg

Załączniki

• IMG_20180403_165606_768x1024.jpg
    IMG_20180403_165606_768x1024.jpg
    161,5 KB · Wyświetleń: 220
Ja też zawsze sama. Z dwa razy była mama. Raz K .

No właśnie nie wiem jak to będzie z ubezpieczeniem. Muszę dzwonić do właścicielki bo jest w stanach. Ale jutro rano idę się umówić z facetami ze spółdzielni i mają przyjść zrobić notatki , mam zdjęcia i będą wyceniac. Szkoda segmentu w kuchni i tych paneli. Może się uda, że obeschna i będą okej. Ale chyba mimo wszytko wolę je zerwać i polozyc nowe. Bo jest tyle wody , że az się podniosły. Śmierdzi w całym mieszkaniu takim mułem. Jutro się okaże co dalej.. eh. Dobrze , że jeszcze nic właśnie nie było poustawiane. Ani szafa , ani łóżko itp..
Eleganckie panele .... XD
Zobacz załącznik 844523
Mam nadzieje ze ubezpieczenie pokryje koszta strat....no panele do wywalenia niestety nie da sie uratowac. Pal licho.....ale szkoda czasu i roboty ktora tam wlozyliscie.

Ja dzisiaj mam wizytowy dzień, najpierw ginekolog potem diabetolog. Mały ma się dobrze i waży ok 830 gramów. Ja za to nic nie przytyłam przez ostatnie 3 tygodnie. Takze bilans całej ciąży to 6 kg na plusie.
Mogę się wyprowadzić z mieszkania na czas remontu tylko w razie co udać się do szpitala o 3 stopniu referencyjności. Takze w razie czego będzie Gdańsk.
Szyjka długa, zamknięta, szwy trzymają.
Cukry mam od 3 dni bardzo dobre, także ogarnęłam się już z dieta cukrzycową u byle tak dalej to unikniemy insuliny.
Jeszcze w tym tygodniu neurolog w planach.
To super, ze dzidzia rosnie zdrowa! I swietnie, ze dieta tak dobrze Ci idzie. Oby tak dalej! A czemu do neurologa?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam nadzieje ze ubezpieczenie pokryje koszta strat....no panele do wywalenia niestety nie da sie uratowac. Pal licho.....ale szkoda czasu i roboty ktora tam wlozyliscie.

Dokładnie...
Paneli nie da się uratować, nawet jakby wyschły, to po pierwsze będą się wybrzuszać, a po drugie, ważniejsze, woda dostała się w sporej ilości pod, i tam się może "życie" rozwijać... Jakieś pleśni, grzyby, itd, a to nie jest zdrowe środowisko... [emoji33]

Oby ubezpieczenie wszystko pokryło....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Klaudia mega współczuje ... nawet nie wiem co ci napisac bo się odechciewa jak robota znów się cofa..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie.. mieliśmy już meble kłaść w maju/czerwcu po kolei..
Znam ten ból i współczuje bardzo :( u nas generalny remont w planach jeszcze przed urodzeniem Stasia :( podłogi, ściany, szafki kuchenne. Wszystko mieliśmy zrobione niecałe 3 lata temu przed wprowadzeniem się ;/
No pamiętam , że u Was też ciekawie było. A nawet gorzej bo macie mieszkanie zamieszkane. , Meble poustawiane.. a ubezpieczone chociaż ?
W ogóle jak to jest z ubezpieczeniem ? Mogę je teraz wykorzystać , nawet jak oddadzą mi ze spółdzielni ? A potem piw skorzystaniu , ubezpieczenie przepada ? Czy jak to jest ?
Zobacz załącznik 844513 dzis ukladalam i segregowalam jeszcze 2 paczki maja przyjsc
Super :)
Ja też czekam na swoje paczki. Jutro idę zamawiać komodę. Jak już będzie gotowa , to pranie , prasowanie , układanie :)
A dzisiaj kupiłam kolejne ciuszki, a miałam już nic nie kupować ;D
201843_143929274.jpg

Załączniki

• 201843_143929274.jpg
    201843_143929274.jpg
    128,5 KB · Wyświetleń: 249
Jezu ja idę w czwartek... mam nadzieję, że jak dobrze przeżyłam w 12tc to i teraz nie będzie najgorzej. Najbardziej mnie przeraża siedzenie tam te dwie godziny bo są strasznie niewygodne krzesła i już po 10 minutach kość ogonowa mi odpada...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Ja ide jutro. Mnie tez przeraza to siedzenie tam. A potem jeszcze musze mloda odebrac od rodzicow[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry