reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No coś Ty skibki muszą byc hahaha mój się nie śmieje on kujawsko-pomorskie ale blisko więc te same powiedzenia [emoji5]️
No u nas wielkopolskie a dolnośląskie trochę się różnią :D śmiesznie jak ja się uczyłam jego słów B-) mandżur np hahaha

p19u3e3kc2skr8uo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dziewczyny spóźnione ale Wesołych Świąt [emoji4]
Ożarłam się jak świnia przez te święta. Pogoda głupia i nawet nie ma jak się przejść ale już od jutra ma być znowu ciepło i słońce [emoji4] miałam nie kupować już nic dla małego ale wbijam jutro jeszcze do szmateksu [emoji23] mąż już powiedział że zabierze mi wszystkie karty [emoji2] w czwartek wybieram się na glukozę, bardziej odwlec już tego nie mogę a już za tydzień wizyta [emoji4] odpukać nic nie boli więc korzystam z tego stanu [emoji4]
Wiola trzymam za Was kciuki [emoji8][emoji8] na pewno będzie dobrze [emoji8] nasze dzieci już są wielkie i silne ale niech siedzą w brzuchach jak najdłużej [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Dokładnie [emoji4] hehe ja po powrocie do domu też ruszam z wyprawka [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

1522658542-18b0eb22584ebe70-aaaaaa.jpeg

super ta aplikacja
Mam zabawę na pół dnia hahah

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznie wygladasz ❤️
Ja mam adorable app
Tez fajna
1522660261-15733021881347c7-aaaaaa.jpeg
1522660273-9044f2d756d8695d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki ładny brzuszek ❤️

Takie zawodowe[emoji6]
Ale to fajnie slyszec, ze nie wszystkie wszesniaki maja problemy[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
A gdzie pracujesz ?:)
Tutaj dziecko 24 tygodnie uratowane i wszystko też super . Lekarka mówiła,że medycyna bardzo poszła do przodu i te wcześniaki mają dużo większe szanse na normalne życie

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
24 ? Wcześnie strasznie , wątpię ,żeby było zdrowe. :( Ja już bym chciała być blisko 30tc. Czuła bym się bezpieczniej..
Jak się czujesz kochana ? Lepiej troszkę ?
Przesada w żadną stronę nie wskazana☺️ mnie za to dopadł niepokoj ciazowy:/
Chyba każda z nas przechodzi taki chwilowy nie pokój. Będzie dobrze :*
Cos chyba z apka. Mi czasem wgl powiadomienia nie przychodza. Musialam od i instalowac zeby normalnie dzialalo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie wiedziałam , że jest aplikacją bb. Cały czas korzystałam na tel przez internet :p

No u nas wielkopolskie a dolnośląskie trochę się różnią :D śmiesznie jak ja się uczyłam jego słów B-) mandżur np hahaha

p19u3e3kc2skr8uo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Co to mandżur? Ja to Śląsk to tylko przejazdem ewentualnie, od jakiegoś czasu trochę więcej bo kuzynka ma męża że Śląska

reklama
Do góry