reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ciekawe vzy to zwykly paracetamol czy cos silniejszego. Tylko nie wiem czy mozna cos innego, ale moze w takich sytuacjach i na tym etapie tak.
Zastanawia mnie bardzo czy daha Ci cos przeciwskurczowego, bo ye przeciwbolowe cos nie bardzo dzialaja.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No coś nie bardzo na mnie te kroplowki przeciwbólowe działają w sumie te zastrzyki tez no nic zobaczymy co to będzie dalej .. ta dziewczyna zaczęła do mnie gadać no i sila rzeczy chcąc niechcąc odpowiadalam jak pytała czy pierwsze dziecko itd i okazało się że Ona 2 straciła A to jest 3 i że wg lekarzy to nie była w stanie utrzymać ciąży a tu taka niespodzianka .. I tak tego niedocenia i pali aż mnie zatkalo .. jednak Oni są bardziej na "luzie "

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ich transport osobiście przywożą ci to do domu autem ikei obliczają na podstawie km i czegoś tam jeszcze kompletnie nie opłaca się

Onaszczesliwa trzymam kciuki naprwno będzie wszystko Ok 27 tydz to już bliżej niż dalej wiec napewno dasz radę

My dziś cały dzień w rozjazdach ale jutro już w domu powiem wam nie mogę siedzieć w domu tylko rzre nic więcej jak chodzę do pracy to przynajmniej mam jakiś ruch

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak damy radę niewidze innej opcji tylko muszę pomoc tej mojej biednej szyjce bo Ona sama nieumie dac rady coś

1522613147-c424cf1c7e4e6102-aaaaaa.jpeg

U mnie tak to mniej więcej wyglada [emoji85]

Rano śniadanie w hotelu, potem spacerkiem do kościoła, lunch u teściów, oczywiście kilka godzin i mega dobre jedzenie ale normalnie nie miałam miejsca... potem chwile odpoczęliśmy i ruszyliśmy się do centrum na spacer. Na środku Via corso w Rzymie spotkam kolegę którego nie widziałam w Warszawie od studiów [emoji23] świat jest mały :) na szczęście trochę polazilismy żeby strawić to świątecznie jedzenie, wypiłam bezalkoholowego drinka (prawie jakby był alkoholowy ;) ) zjedliśmy kolacje i znowu leżymy i odpoczywamy :) Mega relaksują mnie takie święta!
1522613378-7ce7e8bf178a188c-aaaaaa.jpeg

Darka, onaszczesliwa- strasznie współczuje Wam dziewczyny tego złego samopoczucia... najważniejsze ze już blisko mety!

Ale wam fajnie [emoji4] [emoji4] bawcie się dobrze

Ja stosuje globulki co drugi dzien, bo moj lekarz mowi ze nie ma co przesadzac. W pierwszej ciazy stosowalam codziennie przez 2 tygodnie, a potem 2 tygodnie przetwa i tak w kolko. Nie ma potrzeby non stop stosowac jak sie nic nie dzieje. A skoro Ty i tak stosujesz to nic nie zmieni. A czemu stosujesz globulki?

A co do infekcji to tak jak mowisz, kazdej moze sie przytrafic, ciaza ogolnie zwieksza sklonnosc. A przy pessarze wlasnie maleje ryzyko, bo stosujesz profilaktyke[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Od tamtej akcji co pierwszy raz się skrócila i zaczela otwierać ta szyjka to mam 2 razy w tygodniu te globulki też brać niewiem czy jakoś zapobiegawczo czy w jakim celu no ale.mam takie zalecenie

JustMe wypad udany [emoji4]
Piękne rzeczy zazdroszczę drinku bezalkoholowego ładnie wyglada [emoji41]

reklama
U nas w szpitalu, a nawet na prywatnej wizycie tak samo mi powtarzano. Wiecej problemow niz pozytku.
A szwu pewnie ci nie zaloza, dopoki szyjka sie nie bedzie otwierala.
Glupia ta polityka, ale stosowana w wiekszosci panstw europejskich.

Trzymaj sie Mamuska dzielnie!!!
No właśnie niewiem czemu w jednym kraju potrafią wszystko zrobić i załatwić a w drugim już zupełne inne podejścia do tematu mają. No nic zobaczymy co będą mówić

Do góry