reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ciekawe vzy to zwykly paracetamol czy cos silniejszego. Tylko nie wiem czy mozna cos innego, ale moze w takich sytuacjach i na tym etapie tak.
Zastanawia mnie bardzo czy daha Ci cos przeciwskurczowego, bo ye przeciwbolowe cos nie bardzo dzialaja.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No coś nie bardzo na mnie te kroplowki przeciwbólowe działają w sumie te zastrzyki tez no nic zobaczymy co to będzie dalej .. ta dziewczyna zaczęła do mnie gadać no i sila rzeczy chcąc niechcąc odpowiadalam jak pytała czy pierwsze dziecko itd i okazało się że Ona 2 straciła A to jest 3 i że wg lekarzy to nie była w stanie utrzymać ciąży a tu taka niespodzianka .. I tak tego niedocenia i pali aż mnie zatkalo .. jednak Oni są bardziej na "luzie "

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ich transport osobiście przywożą ci to do domu autem ikei obliczają na podstawie km i czegoś tam jeszcze kompletnie nie opłaca się

Onaszczesliwa trzymam kciuki naprwno będzie wszystko Ok 27 tydz to już bliżej niż dalej wiec napewno dasz radę

My dziś cały dzień w rozjazdach ale jutro już w domu powiem wam nie mogę siedzieć w domu tylko rzre nic więcej jak chodzę do pracy to przynajmniej mam jakiś ruch

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak damy radę niewidze innej opcji tylko muszę pomoc tej mojej biednej szyjce bo Ona sama nieumie dac rady coś

1522613147-c424cf1c7e4e6102-aaaaaa.jpeg

U mnie tak to mniej więcej wyglada [emoji85]

Rano śniadanie w hotelu, potem spacerkiem do kościoła, lunch u teściów, oczywiście kilka godzin i mega dobre jedzenie ale normalnie nie miałam miejsca... potem chwile odpoczęliśmy i ruszyliśmy się do centrum na spacer. Na środku Via corso w Rzymie spotkam kolegę którego nie widziałam w Warszawie od studiów [emoji23] świat jest mały :) na szczęście trochę polazilismy żeby strawić to świątecznie jedzenie, wypiłam bezalkoholowego drinka (prawie jakby był alkoholowy ;) ) zjedliśmy kolacje i znowu leżymy i odpoczywamy :) Mega relaksują mnie takie święta!
1522613378-7ce7e8bf178a188c-aaaaaa.jpeg

Darka, onaszczesliwa- strasznie współczuje Wam dziewczyny tego złego samopoczucia... najważniejsze ze już blisko mety!

Ale wam fajnie [emoji4] [emoji4] bawcie się dobrze

Ja stosuje globulki co drugi dzien, bo moj lekarz mowi ze nie ma co przesadzac. W pierwszej ciazy stosowalam codziennie przez 2 tygodnie, a potem 2 tygodnie przetwa i tak w kolko. Nie ma potrzeby non stop stosowac jak sie nic nie dzieje. A skoro Ty i tak stosujesz to nic nie zmieni. A czemu stosujesz globulki?

A co do infekcji to tak jak mowisz, kazdej moze sie przytrafic, ciaza ogolnie zwieksza sklonnosc. A przy pessarze wlasnie maleje ryzyko, bo stosujesz profilaktyke[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Od tamtej akcji co pierwszy raz się skrócila i zaczela otwierać ta szyjka to mam 2 razy w tygodniu te globulki też brać niewiem czy jakoś zapobiegawczo czy w jakim celu no ale.mam takie zalecenie

JustMe wypad udany [emoji4]
Piękne rzeczy zazdroszczę drinku bezalkoholowego ładnie wyglada [emoji41]

reklama
U nas w szpitalu, a nawet na prywatnej wizycie tak samo mi powtarzano. Wiecej problemow niz pozytku.
A szwu pewnie ci nie zaloza, dopoki szyjka sie nie bedzie otwierala.
Glupia ta polityka, ale stosowana w wiekszosci panstw europejskich.

Trzymaj sie Mamuska dzielnie!!!
No właśnie niewiem czemu w jednym kraju potrafią wszystko zrobić i załatwić a w drugim już zupełne inne podejścia do tematu mają. No nic zobaczymy co będą mówić

Do góry