reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny :)

Ja się właśnie powoli zbieram z łóżka...
Na temat ciągu dalszego wczorajszych moich wyczynów się nie wypowiem, dodam tylko do "kolekcji" problemy z piekarnikiem w trakcie pieczenia sernika :/

@Onaszczesliwa2018 - jak po nocy? Lepiej się czujesz?

0d1yrjjgtd95fou3.png
O kurczę widzisz jak Hania daje znak że masz odpoczywać a nie piec[emoji4] ja okropnie źle się czuje w nocy mało co spałam strasznie mnie wszystko na dole boli a do tego werflon przeszkadza [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj nawet mi nie mów o przebojach bo też miałam wczoraj z sernikiem :/ w ogóle to zapomniałam się i zrobiłam zamiast w blaszce to w tortownicy, chciałam dobrze i zostawiłam go na noc w piekarniku to nie dość że popękał mocno z góry to jeszcze tortownia w nocy zaczęła przepuszczać i wyciekło sporo tłuszczu na dół piekarnika i wszystko przypalone, czyściłam i skrobalam chyba z godzinę :crazy:
@Onaszczesliwa2018 dobrze że zareagowałaś w porę, musi być dobrze, najważniejsze że jesteś pod opieką :) a malutki już duży! Super [emoji7]
Wczoraj pierwszy raz mogłam tak realnie dotknąć synka [emoji173] ogólnie to chyba się obrócił bo tak szalał że było widać jak brzuch faluje i mocno podskakuje :) kopał bardzo mocno i dużo, nawet udało mi się nagrać kilka filmików :) we wtorek Wam wrzucę bo nie wiem jak to ogarnąć z telefonu. Jak położyłam się na lewy bok i dałam rękę pod brzuch to nagle poczułam coś twardego, taką jakby kulkę wielkości mojego opuszka palca, wydaje mi się że to była piętką [emoji7] Coś cudownego, jestem zakochana [emoji175]
No proszę jaki prezent świąteczny Ci zrobił [emoji4] no nasze lobuziaki są już coraz większe [emoji4] współczuję sprzątania

Mój tez jest bardzo ruchliwy. Nie pamiętam żeby tak było z córką w ciąży. Ale to chyba dobrze że tak fikają :-)?
A powiedz mi te rajstopy uciskowe to pomagają, tzn na krążenie tak?
Tak na krazenie i obrzeki.pomaga w prawidlowym krazeniu i osprowadzenii krwi z lydki itd. Ja jak sie nalaze narobie to naga puchnie i jest lekko fioletowa. Widac to szczegolnie pod naciskiem sa biale slady jak nacisne palcem.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jasne damy radę niewidze innej opcji, tylko znów taki niepokój się we mnie obudził no ale to nic z nim sobie też poradzę [emoji4] mój też momentami już bardzo mocniutko kopie a jak robili mi KTG to już w ogóle chyba go to denerwowalo bo tak wypychal się że aż mój pytał czy to boli jak On tak kopie [emoji2]

I dobrze niech sie wypycha. Tym samym daje znac mamusi ze bedzie ok.

O kurczę widzisz jak Hania daje znak że masz odpoczywać a nie piec[emoji4] ja okropnie źle się czuje w nocy mało co spałam strasznie mnie wszystko na dole boli a do tego werflon przeszkadza [emoji4]

Ehhhh wspolczuje takiej nocki. Ja dzis malo tez spalam. Wstawalam chyba z 5 razy siku. Obrzeki schodzily wiec gdzies musialo to ujsc. Ale juz noga prawie doszla.do siebie. Nigdy wiecej takiego szalenstwa. O nie......
A ty kochana jak tam?daja ci jakieś kroplowki?

Tak na krazenie i obrzeki.pomaga w prawidlowym krazeniu i osprowadzenii krwi z lydki itd. Ja jak sie nalaze narobie to naga puchnie i jest lekko fioletowa. Widac to szczegolnie pod naciskiem sa biale slady jak nacisne palcem.

To już przystopuj [emoji8]

Ehhhh wspolczuje takiej nocki. Ja dzis malo tez spalam. Wstawalam chyba z 5 razy siku. Obrzeki schodzily wiec gdzies musialo to ujsc. Ale juz noga prawie doszla.do siebie. Nigdy wiecej takiego szalenstwa. O nie......
A ty kochana jak tam?daja ci jakieś kroplowki?

Tak właśnie mi kolejna podpiela a później KTG

reklama
Do góry