reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oczywiście ja lubię jak się rusza mógłby nawet cały dzień i noc tak skakać tam [emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to się dziwie jak mocno juz dzieciaczki kopia. Hahaha kochana poczekaj. Jeszcze troche i jak zarobisz w zebro to nie bedzie ci do smiechu. Ja pamietam ze Oliwia tak kopala z zebro ze az wylam z bolu. Oby nic nie wyszlo na ktg!jak daja kroplowy to dobrze. Szkoda tylko ze swieta w szpitalu....ale pociesze cie,boze narodzenie juz z maluchem bedziesz spedzac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No już duży [emoji4] niech jeszcze z 3 m-ce wytrzyma w brzuszku bo ja chyba już całkiem osiwieje do lipca że strachu o niego

O Kurcze, czytam o Twoich przebojach.. całe szczęście ze wszystko jest pod kontrola! Trzymajcie się razem, w dwupaku i koniec! Wiesz jak długo jeszcze zostaniesz w szpitalu? Całusy!!

Ja właśnie leżę i zastanawiam się czy wstawać już czy za chwile... :) spotykamy się wszyscy z rodzina M. Bardziej na lunch niż śniadanie, wcześniej pójdziemy tylko do kościoła... wczoraj cały dzień lało, burze normalnie, byliśmy u rodziców, potem odpoczynek a potem centrum handlowe. Takich tłumów nie widziałam dawno...! Aż generalnie odechciewa się łażenia po sklepach. Kupiliśmy tylko kilka rzeczy, bo tak naprawdę nie widziałam nic przy czym odpadłaby mi szczeka, a mam już sporo rzeczy w sumie (widzicie jaka jestem rozsądna..?! [emoji16]) Potem wrzucę zdjęcia.

Spokojnego i miłego dnia dziewczyny!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to się dziwie jak mocno juz dzieciaczki kopia. Hahaha kochana poczekaj. Jeszcze troche i jak zarobisz w zebro to nie bedzie ci do smiechu. Ja pamietam ze Oliwia tak kopala z zebro ze az wylam z bolu. Oby nic nie wyszlo na ktg!jak daja kroplowy to dobrze. Szkoda tylko ze swieta w szpitalu....ale pociesze cie,boze narodzenie juz z maluchem bedziesz spedzac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No nawet do śniadania dostałam 3 czekoladowe zajączki hehe więc nastrój świąteczny jest [emoji2] najważniejsze żeby się nic nierozkrecalo bardziej , a to będzie mój najlepszy wielkanocny prezent

O Kurcze, czytam o Twoich przebojach.. całe szczęście ze wszystko jest pod kontrola! Trzymajcie się razem, w dwupaku i koniec! Wiesz jak długo jeszcze zostaniesz w szpitalu? Całusy!!

Ja właśnie leżę i zastanawiam się czy wstawać już czy za chwile... :) spotykamy się wszyscy z rodzina M. Bardziej na lunch niż śniadanie, wcześniej pójdziemy tylko do kościoła... wczoraj cały dzień lało, burze normalnie, byliśmy u rodziców, potem odpoczynek a potem centrum handlowe. Takich tłumów nie widziałam dawno...! Aż generalnie odechciewa się łażenia po sklepach. Kupiliśmy tylko kilka rzeczy, bo tak naprawdę nie widziałam nic przy czym odpadłaby mi szczeka, a mam już sporo rzeczy w sumie (widzicie jaka jestem rozsądna..?! [emoji16]) Potem wrzucę zdjęcia.

Spokojnego i miłego dnia dziewczyny!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie wiem ile tu polezymy ale niech to powyciszaja żebym spokojnie mogła do domu wrócić [emoji4] miłego wypoczynku

Onaszczesliwa2018 Hey jak się czujesz masz skurcze? Będzie dobrze [emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Jasne damy radę niewidze innej opcji, tylko znów taki niepokój się we mnie obudził no ale to nic z nim sobie też poradzę [emoji4] mój też momentami już bardzo mocniutko kopie a jak robili mi KTG to już w ogóle chyba go to denerwowalo bo tak wypychal się że aż mój pytał czy to boli jak On tak kopie [emoji2]

Moja Pchla szachrajka też już kopie coraz mocniej i mój w piątek zobaczyl i czul jak kopie [emoji16] pierwszy raz

f2w39n7303c24ozn.png

Strasznie boli mnie wszystko po kroplowkach nieprzechodzi właśnie przyszłam na KTG

Spokojnie dadzą radę tylko ty.sie nie denerwuj [emoji10]. Łatwo się mówi wiem ale najgorsze jest ze dają leki a poprawy nie ma to dobija wiem ale oni napewno to ogarną napewno zobaczysz [emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Do góry