reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Posiedzi , dbasz jak mozesz. Nie szalejesz tak jak ja . to chwilowy kryzys ktory znow pokonasz. Najwazniejsze ze wszystko pozamykane a szyjka znow sie wydluzy.

A moj teraz fika jak szalony az czyje takie jakby ocieranie od srodka. Juz calkiem konkretne te ruchy sa. Dzis rano o 5 D budzilam.do pracy ,to tez szalal.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój tez jest bardzo ruchliwy. Nie pamiętam żeby tak było z córką w ciąży. Ale to chyba dobrze że tak fikają :-)?
A powiedz mi te rajstopy uciskowe to pomagają, tzn na krążenie tak?

reklama
Chyba tak [emoji20] chociaż w sumie tylko wczoraj ta rybe a tak to praktycznie cały czas leżę i się mega oszczędzam [emoji20] coś ten mój organizm szaleje

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety nie zawsze na wszystko mamy wplyw. Najwazniejsze, ze szybko zareagowalas i juz jestes pod dobra opieka. Trzymaj sie kochana[emoji8]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Posiedzi , dbasz jak mozesz. Nie szalejesz tak jak ja . to chwilowy kryzys ktory znow pokonasz. Najwazniejsze ze wszystko pozamykane a szyjka znow sie wydluzy.

A moj teraz fika jak szalony az czyje takie jakby ocieranie od srodka. Juz calkiem konkretne te ruchy sa. Dzis rano o 5 D budzilam.do pracy ,to tez szalal.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne damy radę niewidze innej opcji, tylko znów taki niepokój się we mnie obudził no ale to nic z nim sobie też poradzę [emoji4] mój też momentami już bardzo mocniutko kopie a jak robili mi KTG to już w ogóle chyba go to denerwowalo bo tak wypychal się że aż mój pytał czy to boli jak On tak kopie [emoji2]

@Onaszczesliwa2018 przykro mi, ze musisz leżeć w szpitalu, ale cieszę się, ze jesteś pod dobra opieka :) dzidzius jest najważniejszy!!! My kobiety potrafimy poświęcić wszystko dla tych małych istot, choć ich jeszcze nie znamy :) co będzie jak juz beda na swiecie :)

Kochane Wesołych Świąt!! Ja już wstaje, bo wczoraj za szybko padlam, więc idę nadrobic z salatkami ;) miłego dnia!

Cześć dziewczyny :)

Ja się właśnie powoli zbieram z łóżka...
Na temat ciągu dalszego wczorajszych moich wyczynów się nie wypowiem, dodam tylko do "kolekcji" problemy z piekarnikiem w trakcie pieczenia sernika :/

@Onaszczesliwa2018 - jak po nocy? Lepiej się czujesz?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć dziewczyny :)

Ja się właśnie powoli zbieram z łóżka...
Na temat ciągu dalszego wczorajszych moich wyczynów się nie wypowiem, dodam tylko do "kolekcji" problemy z piekarnikiem w trakcie pieczenia sernika :/

@Onaszczesliwa2018 - jak po nocy? Lepiej się czujesz?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oj nawet mi nie mów o przebojach bo też miałam wczoraj z sernikiem :/ w ogóle to zapomniałam się i zrobiłam zamiast w blaszce to w tortownicy, chciałam dobrze i zostawiłam go na noc w piekarniku to nie dość że popękał mocno z góry to jeszcze tortownia w nocy zaczęła przepuszczać i wyciekło sporo tłuszczu na dół piekarnika i wszystko przypalone, czyściłam i skrobalam chyba z godzinę :crazy:
@Onaszczesliwa2018 dobrze że zareagowałaś w porę, musi być dobrze, najważniejsze że jesteś pod opieką :) a malutki już duży! Super [emoji7]
Wczoraj pierwszy raz mogłam tak realnie dotknąć synka [emoji173] ogólnie to chyba się obrócił bo tak szalał że było widać jak brzuch faluje i mocno podskakuje :) kopał bardzo mocno i dużo, nawet udało mi się nagrać kilka filmików :) we wtorek Wam wrzucę bo nie wiem jak to ogarnąć z telefonu. Jak położyłam się na lewy bok i dałam rękę pod brzuch to nagle poczułam coś twardego, taką jakby kulkę wielkości mojego opuszka palca, wydaje mi się że to była piętką [emoji7] Coś cudownego, jestem zakochana [emoji175]

reklama
@Onaszczesliwa2018 przykro mi, ze musisz leżeć w szpitalu, ale cieszę się, ze jesteś pod dobra opieka :) dzidzius jest najważniejszy!!! My kobiety potrafimy poświęcić wszystko dla tych małych istot, choć ich jeszcze nie znamy :) co będzie jak juz beda na swiecie :)

Kochane Wesołych Świąt!! Ja już wstaje, bo wczoraj za szybko padlam, więc idę nadrobic z salatkami ;) miłego dnia!
Oczywiście On najważniejszy [emoji4]

Do góry