reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

To cale szczescie. Trzymajcie sie tam z synusiem! Trzymam za Was kciuki z calych sil!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Nie dziękuję [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] no mam nadzieję że wszystko da się wyciszyć i szyjka niepoleci dalej:/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak tak i przez brzuch i dopochwowo mały ma 950 gram a w poniedziałek miał 750 u mojej lekarki także sporo przybrał mój królewicz a ktg tak nielubi tak walczył z nim że szok. Leży tu taka dziewczyna że mna i wychodzi co chwilę na fajkę wrrrr jakbym ja tak w ten głupi łeb zdzielila...

To już duży chłopczyk super kochana :* daj spokój co ona ma w głowie biedne to dzieciątko w brzuszku

To już duży chłopczyk super kochana :* daj spokój co ona ma w głowie biedne to dzieciątko w brzuszku
No wrrr aż we mnie wrze i miałabym ochotę ja wsadzić do jakiegoś pomieszczenia i puścić dym ... Bo te dzieciątko tak się czuje jak ta wariatka pali .. Normalnie niezamienie z nią ani słowa... wrr

Kurczę niefajnie...ale dobrze że pojechałaś w porę. Niech się szybko uspokoi a synuś już duzy:)

No mój mały wielki człowieczek [emoji4] no czułam się na prawdę fatalnie tylko nie chciałam żeby wzieli mnie za jakąś wariatke ale jak już to uczucie jak od noża się pojawiło to się mega wystraszylam

Mam pytanko. Ostatnio z K wymienialiśmy łóżko i patrząc ten na to, że niedługo pojawi się dziecko chcemy kupić coś takiego jak nieprzemakalne prześcieradło. Któraś ma? Używa? Możecie coś polecić? I jeszcze jakaś fajna narzutę która się szybko nie zniszczy [emoji6]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam, ale dostałam więc jeszcze nie testowalam :)

f2w39n7303c24ozn.png

Tak tak i przez brzuch i dopochwowo mały ma 950 gram a w poniedziałek miał 750 u mojej lekarki także sporo przybrał mój królewicz a ktg tak nielubi tak walczył z nim że szok. Leży tu taka dziewczyna że mna i wychodzi co chwilę na fajkę wrrrr jakbym ja tak w ten głupi łeb zdzielila...

Spory już chłopczyk [emoji4][emoji4] chwilą moment i będzie kg

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry