reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Maz tez to mowi .. coraz czesciej

zle sadze ze po porodzie many duzo sil tz ja tak mialam
Pierw zobacze jak daje rade sama
No I tescie sa na3 tyg u nas moze wtedy jak tesciowa bedzue gotowac ja obadam jak z moja organizacja I dwojki [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie starszak będzie przynajmniej 5h dziennie w żłobku, ktoś z rodziny na początku może też pomoże, ale teraz zastanawiam się, czy nie wziąć niani na pół etatu i nie zostać w pracy na pół etatu. Próbuję rozkręcić firmę i nie chcę zaczynać od nowa po powrocie z macierzyńskiego. Bo tak, żeby mieć nianię po to, żeby odpocząć i się wyspać, to mnie nie stać niestety.

reklama
Masz jakiś sprawdzony krem z filtrem ? A w sierpniu się jeszcze nada krem ? Bo ja jednak końcówka lipca, dwa tygodnie w domu. I wyjdę dopiero z malutka w połowie sierpnia.

Straszne te psikusy. Już mam stresa straszny.. kopnęła dzisiaj dwa razy.. :( jak się to nie zmieni będę miała po świętach.

Jak was podgonie to wstawię Ci co zamówiłam :)

Zazdroszczę :) wypoczywajcie. Należy Wam się :*

Ola :no2::surprised: haha :biggrin2:
Hania mi się schowała trochę za łożysko - ale jak popatrzyłam na brzuch, to widziałam, że cały dosłownie chodził, a ja ledwo co czułam [emoji23]

A dzisiaj była pizza... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ogólnie tak, trochę lepiej się czuje, nie tak na maxa słabo a to już coś.. dzięki :*

@Margana, wrzucanie zdjęć takich drożdżówek powinnobyć zakazane w ciąży, bez możliwości spróbowania...! Ciasteczka też super i pomysł z królikiem sweet <3

@klaudiaa975, to żeś pojechała z tą ilością ubranek... :o

Mi espumisan + nospa pomogły

Hahahah żyję! Ale kupiłam w końcu 1 ciążowe w H&M. Byłam w złotych, bo za cholerę nie wiedziałam gdize jest dział ciążowy, ale tam jest raptem kilka wieszaków... ale tam i w reserved namierzyłam się tyle, że myślałam że umrę albo się porzygam. Na przyszłość podobno w promenadzie jest więcej. Powodzenia jutro na wizytach..! :*

Kurde. Mi nikt nie mówił w jakim wieku jest jaka część Maxa :errr::eek:
Haha, ciagle ktos tu wrzuca jakies dobre zarelko to tym razem ja[emoji3]
A jak pachnie w calym mieszkaniu[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A moja kumpela w ogóle nie sika... Zawsze gdy gdzieś idziemy ja chodzę a oba nigdy... Nawet u niej w domu jak jesteśmy to w ogóle.... Ja zawsze jestem w szoku... W poprzedniej ciąży też nie chodziła [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Zazdroszczę jej... Ja zawsze nawet bez ciąży chodziłam często..

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja sie juz boje tego niespania. Juz sie wygodna zrobilam[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja też. Jak nie wyspie się do 10 to dzień do d...
Dzisiaj pilnowałam córki brata, dała mi się wyspać do 11 , sama oglądała bajki , leżałam do 14 , przysypialam a ona kochana się bawiła, malowała. Ale to już jednak 5lat , z malutkim będę musiała się przyzwyczaić do wstawania na zawołanie :)

Do góry