reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja na 25/4 mowi ze ciezko na pecherzyk [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A moja kumpela w ogóle nie sika... Zawsze gdy gdzieś idziemy ja chodzę a oba nigdy... Nawet u niej w domu jak jesteśmy to w ogóle.... Ja zawsze jestem w szoku... W poprzedniej ciąży też nie chodziła [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Właśnie moja przyjaciółka tez ma problem z córka 9 miesięcy od tyg noc w noc się budzi i nie śpi edzia wykończona w 6 tyg rano do pracy chodzi masakra ...
ale małej chyba żeby wychodzą

Zeby, albo zaczyna sie okres leku separacyjnego. Bo to chyba wlasnie w 9 miesiacu jest.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Właśnie moja przyjaciółka tez ma problem z córka 9 miesięcy od tyg noc w noc się budzi i nie śpi edzia wykończona w 6 tyg rano do pracy chodzi masakra ...
ale małej chyba żeby wychodzą

9 miesięcy to może być lęk separacyjny, dzieci w tym wieku kiepsko śpią. U nas chyba skok rozwojowy, bo młody uczy się chodzić. Ja pracuję do późna i zanim zdążę pójść spać mam jeszcze pobudkę na dwie godziny... :) ale i tak już się nie budzi 7 razy w nocy tylko 3 :)

Ja olewam i w tym roku przyjeżdżam na gotowe. Chętnie bym coś upiekła, ale roczne dziecko + ciąża + pełen etat wystarczy do szczęścia, szczególnie że ostatnio młody się budzi, zanim ja się położę spać. Może w sobotę zrobię babkę dla przyjemności...

Rany ha nie czytam was dwa dni bo nie daje rady
Moj roczniak dwa dolne na raz boki nie spi wogole w nocy co godzine mleko i wyje uffffaaa daje masc nic

Rany ha nie czytam was dwa dni bo nie daje rady
Moj roczniak dwa dolne na raz boki nie spi wogole w nocy co godzine mleko i wyje uffffaaa daje masc nic

Trzeba jakoś przetrwać i przygotować się, że niedługo ze spaniem może być jeszcze gorzej :) Ja dojrzewam powoli do tego, żeby wziąć nianię po urodzeniu następnego potomka.

reklama
Do góry