reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A no właśnie to samo napisałam :)
No[emoji6] Czyli dobrze kojazylam, ze to ten wiek[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Gdybyśmy zaczęły się wczytywac to u każdej by coś wyszło trochę większe lub mniejsze :) ja się nie martwie dopóki lekarz nie zareaguje i tego się trzymajmy [emoji16] tak jak Ci pisałam przed chwilą o przypadku mojej siostry :) a dziś Pola jest zdrowa w pełni 8 latka [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

No dokl kazde bobo inne I ciaza
Nie ma co tez porownywac wagi czy to teraz czy po
Nie ma co porowbywac motoryki dzurcka tez bo kazde inaczej sue rozwija
Nie ma co porownywac ile wlosow naglowie bo to genetyka ;))))) jedno szybciej raczkije drygie pizniej itd itd

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzeba jakoś przetrwać i przygotować się, że niedługo ze spaniem może być jeszcze gorzej :) Ja dojrzewam powoli do tego, żeby wziąć nianię po urodzeniu następnego potomka.

Maz tez to mowi .. coraz czesciej

zle sadze ze po porodzie many duzo sil tz ja tak mialam
Pierw zobacze jak daje rade sama
No I tescie sa na3 tyg u nas moze wtedy jak tesciowa bedzue gotowac ja obadam jak z moja organizacja I dwojki [emoji23][emoji23]

A jak ogólnie M? Lepiej Troszkę?

Ogólnie tak, trochę lepiej się czuje, nie tak na maxa słabo a to już coś.. dzięki :*

@Margana, wrzucanie zdjęć takich drożdżówek powinnobyć zakazane w ciąży, bez możliwości spróbowania...! Ciasteczka też super i pomysł z królikiem sweet <3

@klaudiaa975, to żeś pojechała z tą ilością ubranek... :o

Dziewczyny co na mocny ból żołądka ?:(
Robię sobie miętę, ale jak nie pomoże to co innego mogłabym ?

Mi espumisan + nospa pomogły

@JustMe55 żyjesz czy umarłaś próbując wcisnąć sie w spodnie? :D

Hahahah żyję! Ale kupiłam w końcu 1 ciążowe w H&M. Byłam w złotych, bo za cholerę nie wiedziałam gdize jest dział ciążowy, ale tam jest raptem kilka wieszaków... ale tam i w reserved namierzyłam się tyle, że myślałam że umrę albo się porzygam. Na przyszłość podobno w promenadzie jest więcej. Powodzenia jutro na wizytach..! :*

U mnie główka jest 24+1 a kość udowa 25+3 to trochę ale różni :(

Kurde. Mi nikt nie mówił w jakim wieku jest jaka część Maxa :errr::eek:

reklama
9 miesięcy to może być lęk separacyjny, dzieci w tym wieku kiepsko śpią. U nas chyba skok rozwojowy, bo młody uczy się chodzić. Ja pracuję do późna i zanim zdążę pójść spać mam jeszcze pobudkę na dwie godziny... :) ale i tak już się nie budzi 7 razy w nocy tylko 3 :)

Moja tez raz noc co godzine a raz dwa razy tylko ..

Do góry