reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

I coś mówi na to lekarz? Mi nie kazał się martwić powiedział ze każde dzieciątko ma inną głowke a to są tylko pomiary sprzętu
Jeśli mam być szczera to powiedziała, że to norma ale potem przeszła do opieprzania mnie za jedzenie cukru, bo powiedziała, że ta głowka przez to może byc taka duża. W każdym bądź razie kazała sie nie martwić i nakazała dietę. Ale u Ciebie te pomiary aż tak sie nie różnią. Nie martw się :)

reklama
Mnie ta waga nawet nie martwi tylko to ze główka jest mniejsza od innych części ciała :(
Gdybyśmy zaczęły się wczytywac to u każdej by coś wyszło trochę większe lub mniejsze :) ja się nie martwie dopóki lekarz nie zareaguje i tego się trzymajmy [emoji16] tak jak Ci pisałam przed chwilą o przypadku mojej siostry :) a dziś Pola jest zdrowa w pełni 8 latka [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Moze rennie by pomoglo?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Jest trochę lepiej. Jutro kupię rennie na wszelki wypadek. Dzięki :*
Druga tura w piekarniku, a zajace mloda juz ozdabia[emoji3]
9acc3556f4347d14e5a3143d239aca3d.jpg

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Aaaa. Pycha !!! ❤️
A dziewczyny macie już wpisany stopień dojrzałości lozyska?
A gdzie to pisze ? Przejrzałam wszytko i nic nie ma. Tylko tyle , że mam nisko łożysko :/

reklama
Mnie ta waga nawet nie martwi tylko to ze główka jest mniejsza od innych części ciała :(
Nic się nie martw, to są o prostu różnice osobnicze, nie wszystkie dzieci są takie same, a ten wiek liczy się na podstawie średnich wymiarów. Mój syn miał systematycznie na usg głowę straszą o tydzień, urodził się ze sporą główką, pani dokor pytała zresztą przy badaniu usg, czy jego tato ma dużą głowę.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry