reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Kochana opowiem Ci co moja siostra mi mówiła [emoji16] jej córka miała głowę większa o tydzień... Ona się naczytala, że to może być wodoglowie itp i załamana dzwoni gdzieś do rejestracji ... Tam jej mówią, że na czekać a ona do ich krzyczała " czy Pani nie rozumie, że moja córka ma głowę tydzień większa od reszty" dziś się strasznie śmieje z tego i mówi, że w ciąży to sir strasznie panikuje a wszystko się co tydzień zmieniaTak główka jet młodsza w ogóle dzidzia jest o tydzien mniejsza juz od polowkowego usg ale bpd jest obecnie 24 tydzień i 1 dzień a ciąża z usg wychodzi na 24 tydzień i 5 dzien
kinga30
Mi też nie chyba, że tak kopie ze ledwo do WC zdążę dobiec a tak się czesto zdarzaMi też nie [emoji4] chociaz nawet wolę kopniaczki [emoji5]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nowaja16
Mnie ta waga nawet nie martwi tylko to ze główka jest mniejsza od innych części ciałaU mnie jest tak samo [emoji16] zależy od dnia i od godziny, ale nigdy mi to uczucie w niczym nie przeszkadza
kinga30
Ale poprzednio jeszcze miałam główkę 19+0 a kość udowa 17+6 a byłam z om 19+0U mnie główka jest 24+1 a kość udowa 25+3 to trochę ale różni
G
gosc12
Gość
Nie martw się, u mnie na polowkowym różne wymiary miała. W czym tydzień starsza, w czymś 3dni młodsza. Dzieci różnie teraz rosna. Skoro lekarz powiedział, że jest wporzadku to nie masz się czym martwić :* a ponad 700g to już bardzo ładna wagaTak główka jet młodsza w ogóle dzidzia jest o tydzien mniejsza juz od polowkowego usg ale bpd jest obecnie 24 tydzień i 1 dzień a ciąża z usg wychodzi na 24 tydzień i 5 dzien
Nowaja16
Mi o dojrzalosci nic nie mówił tylko ze wszystko okej z łożyskiemA dziewczyny macie już wpisany stopień dojrzałości lozyska?
reklama
Onaszczesliwa2018
Ale jest w normie nadal myślę , że jakby było to coś niepokojącego to lekarz na pewno by zwrócił na to uwagę [emoji4]U mnie główka jest 24+1 a kość udowa 25+3 to trochę ale różni
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: