reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej kobietki, słaby dzień dzisiaj. Większość przespalam. Chyba przez pogodę, śnieg jak w zimie. Zdążyłam Was nadrobić zaraz lekka kolacja i znowu idę spać.
Patrzę na Wasze wypieki i sama sie zastanawiam czy cos nie zrobic. Tylko ze nas w święta nie ma. Mój mąż ma dyżur w niedzielę od 7 do 19, ja jadę do moich rodziców z córka a w poniedziałek jesteśmy u teściów a mąż ma potem nocny dyżur. Standard już u nas.
Dziś trzeci dzień bylam na diecie lekkostrawnej po ataku bólu wątroby. Pewnie dlatego taka senna, ale mam wrażenie że obrzęki zeszły.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I dobrze czasami trzeba tak odreagować [emoji5] smacznego i kolorowych snow [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@Nowaja16 u mnie ostatnio 21+5 główka 53 mm to odpowiada 20+4, kosc udowa 37 mm to odpowiada 20+5 waga 520g łożysko na bocznej scianie dojrzałość 1 stopnia

Ja juz w domu po usg mała waży 785 gram trochę się załamałam bo bpd ma trochę za małe :(
Myślę, że taki etap tylko i jeszcze 3 razy nadrobi teraz dzieci podobno mają takie "skoki " jeśli chodzi o rosniecie. No chyba że będzie poprostu taka kruszynka. Niemartw sie słonko [emoji8]

Ciekawe jaki mój będzie łobuz czy spioszek bo teraz ma różne dni [emoji5]

U mnie jest tak samo [emoji16] zależy od dnia i od godziny, ale nigdy mi to uczucie w niczym nie przeszkadza :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry