reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nic się nie martw, to są o prostu różnice osobnicze, nie wszystkie dzieci są takie same, a ten wiek liczy się na podstawie średnich wymiarów. Mój syn miał systematycznie na usg głowę straszą o tydzień, urodził się ze sporą główką, pani dokor pytała zresztą przy badaniu usg, czy jego tato ma dużą głowę.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje ze to nic takiego i ze ta główka będzie ładnie rosła nie wiem może zapisze się jeszcze gdzieś na usg czy czekać miesiąc? Boję się że wpadnę w jakąś depresję pierwsza córeczka zmarła w 37 tygodniu teraz to :(

reklama
Mam nadzieje ze to nic takiego i ze ta główka będzie ładnie rosła nie wiem może zapisze się jeszcze gdzieś na usg czy czekać miesiąc? Boję się że wpadnę w jakąś depresję pierwsza córeczka zmarła w 37 tygodniu teraz to :(
Kochana, panikujesz. Spróbuj zająć głowę czymś innym. Gdyby był powód do niepokoju, lekarz by Ci o tym powiedział.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobietki, słaby dzień dzisiaj. Większość przespalam. Chyba przez pogodę, śnieg jak w zimie. Zdążyłam Was nadrobić zaraz lekka kolacja i znowu idę spać.
Patrzę na Wasze wypieki i sama sie zastanawiam czy cos nie zrobic. Tylko ze nas w święta nie ma. Mój mąż ma dyżur w niedzielę od 7 do 19, ja jadę do moich rodziców z córka a w poniedziałek jesteśmy u teściów a mąż ma potem nocny dyżur. Standard już u nas.
Dziś trzeci dzień bylam na diecie lekkostrawnej po ataku bólu wątroby. Pewnie dlatego taka senna, ale mam wrażenie że obrzęki zeszły.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj wiem jak to jest z ta praca w swieta. U nas to samo, tylko ze ja pracuje. W tym roku chociaz bedziemy razem[emoji3]

Obys juz jutro lepiej sie poczula. Pogoda nam nie pomaga[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@Nowaja16 nie dziwię Ci sie, że po Twoich przejściach panikujesz, ale na prawdę wydaje mi się, że tu akurat nie masz powodu do zmartwień. Tak jak dziewczyny pisały, gdyby cokolwiek niepokoiło lekarza powiedziałby Ci o tym :)

w57v9n73fe3ysoga.png

Jeżeli lekarz nie mówił, że coś jest nie tak ja bym poczekała teraz dzieciaczki rosną tak różnie

Tak główka jet młodsza w ogóle dzidzia jest o tydzien mniejsza juz od polowkowego usg ale bpd jest obecnie 24 tydzień i 1 dzień a ciąża z usg wychodzi na 24 tydzień i 5 dzien :(
Kurcze, kochana to nie jest duza roznica. Takie roznice sa normalne. Nie zamartwiaj sie!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Jeżeli ma Cie to męczyć to moim zdaniem umów się zobacz przekonaj i miej ta pewność nie potrzebnie będziesz sobie nerwy szarpać [emoji11]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry