reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Chcę kupić taką bluzę
Link do: Bluza polarowa niemowlęca 5G3304 | Sklep 5.10.15
Myślicie, żeby jaki najlepiej rozmiar wybrać?
Nie wyswietla mi bluzy, tylko strone sklepu.
Ale jesli chodzi o bluzy, swetwrki i kurteczki to ja zawsze bralam wiekszy rozmiar. Bo po pierwsze ubiera sie takie rzeczy juz na cos i nie moze byc ciasno. Po drugie bluza czy swetetek moga byc ciut za duze, rekawki mozna podwinac, a posluzy na dluzej.
Czyli jesli chcesz miec na po porodzie to bym wziela 62, a na jesien 68.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
@malina_11 - i jak kolor wyszedł?

Ja właśnie zrobiłam deser (o dziwo nie w nocy [emoji23])

Czestujcie się :)
efc6fdbc713cd1b7e186a483d07306e0.jpg

Hania bardzo lubi, szaleje po nich, a czasem nawet już chwilę przed - ostatnio pytałam przed zjedzenie, czy chce ciasteczko, i dostałam takiego kopa, że wzięłam od razu dwa [emoji23]
Zdrowe, bez cukru itd. więc można jeść do woli [emoji6][emoji16]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Bardzo smakowicie wyglądają , jak znajdziesz chwilkę to może wrzucilabys przepis ? Może nakusze mojego żeby zrobił [emoji4] albo ewentualnie bym mu pomogła odrobinke[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :D

Wizytuje ktoś dzisiaj? ;)
A już nie śpię, tzn już jestem u mamy - za chwilę ją pójdę obudzić do pracy ;) Nie, na szczęście tylko raz, ale za to bardzo porządnie... Nagle znowu dopinam się w kurtce [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
To czary mary normalnie odchudzające jedzonko[emoji2]

Dziewczyny nie wiem czy mam się śmiać czy płakać w momencie gdy nałożyłam farbę na włosy zgasło światło. Wyłączyli prąd i tak przy latarce i wodzie bez ciśnienia myłam głowę. Farba była w kolorze "truskawkowe brązu" a mi wyszło coś rudego. Matko Bosko zobaczymy jak to będzie jutro wyglądać. Żegnam się z wami bo mam 8%bateri. Miłej nocki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale miałaś przygodę [emoji1]

Kurcze aż wstyd ale na 100% nie wiem ale chyba 38 tygodniu xd 3 dni tylko w szpitalu byli :)
Super to szybciutko i jaka kruszynka chyba przez to jej poród tak ekspresowo przeszedł [emoji4] nic tylko się cieszyć. Trzymam kciuki za Twoja wizytę [emoji5] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Oj piękne [emoji5] ta koszulka super chyba mojemu tez by sie przydala ile dałaś za nią?

19 zł w 5 10 15 :) Jest trochę bardziej dziewczęca ale ja lubię taki kolor więc wzięłam no i ten napis :D Skoro M mi w żartach mówi, że będzie wyrywał laski na małego podczas ich samotnych spacerów to trzeba było się w coś zaopatrzyć [emoji28]

Nie wyswietla mi bluzy, tylko strone sklepu.
Ale jesli chodzi o bluzy, swetwrki i kurteczki to ja zawsze bralam wiekszy rozmiar. Bo po pierwsze ubiera sie takie rzeczy juz na cos i nie moze byc ciasno. Po drugie bluza czy swetetek moga byc ciut za duze, rekawki mozna podwinac, a posluzy na dluzej.
Czyli jesli chcesz miec na po porodzie to bym wziela 62, a na jesien 68.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Bluza taka :)

Załączniki

• 4c2b49dec1ad1f61a6f623c7e1c8d1a9.jpg
    4c2b49dec1ad1f61a6f623c7e1c8d1a9.jpg
    288,2 KB · Wyświetleń: 44
19 zł w 5 10 15 :) Jest trochę bardziej dziewczęca ale ja lubię taki kolor więc wzięłam no i ten napis :D Skoro M mi w żartach mówi, że będzie wyrywał laski na małego podczas ich samotnych spacerów to trzeba było się w coś zaopatrzyć [emoji28]

Bluza taka :)
Oczywiście przezorny zawsze ubezpieczony [emoji23] tylko teraz tak myślę czy u mnie by się "sprawdzila "bo przecież tutaj nikt po polsku nie zrozumie [emoji23] chyba będę musiała na jakiejś niemieckiej stronie poszukać [emoji39] [emoji2]

reklama
Też mam co 4 tyg. I tak do końca ciąży. Jakbym chciała to mogę się umówić wcześniej ale daje rade wytrzymać. Młody się rusza mi nic nie doskwiera takiego. A jakby coś to gin pod telefonem

Ja poprzednio miałam Nivea coś do kąpieli, i mleczko do nawilżania. Emolientow nie kupowałam dopiero jak była potrzeba i młodemu łuszczyca wczesnodziecieca wyszła. Dermatolog mi wtedy mówiła że emolienty powinno się stosować wtedy jak jest potrzeba a nie profilaktycznie od razu. Innych kremów do pupy itp nie kupuje bo y mnie nie było nigdy potrzeby stosowania. Będzie trzeba to kupię a tak to leży i wyrzucam potem.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz, a moja alergolog twierdzi, ze powinno sie emolientow urzywac id urodzenia, ze wzgledu na srodowisko w jakim zyjemy. Co lekarz to opinia[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry