reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Chcę kupić taką bluzę
Link do: Bluza polarowa niemowlęca 5G3304 | Sklep 5.10.15
Myślicie, żeby jaki najlepiej rozmiar wybrać?
Nie wyswietla mi bluzy, tylko strone sklepu.
Ale jesli chodzi o bluzy, swetwrki i kurteczki to ja zawsze bralam wiekszy rozmiar. Bo po pierwsze ubiera sie takie rzeczy juz na cos i nie moze byc ciasno. Po drugie bluza czy swetetek moga byc ciut za duze, rekawki mozna podwinac, a posluzy na dluzej.
Czyli jesli chcesz miec na po porodzie to bym wziela 62, a na jesien 68.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
@malina_11 - i jak kolor wyszedł?

Ja właśnie zrobiłam deser (o dziwo nie w nocy [emoji23])

Czestujcie się :)
efc6fdbc713cd1b7e186a483d07306e0.jpg

Hania bardzo lubi, szaleje po nich, a czasem nawet już chwilę przed - ostatnio pytałam przed zjedzenie, czy chce ciasteczko, i dostałam takiego kopa, że wzięłam od razu dwa [emoji23]
Zdrowe, bez cukru itd. więc można jeść do woli [emoji6][emoji16]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Bardzo smakowicie wyglądają , jak znajdziesz chwilkę to może wrzucilabys przepis ? Może nakusze mojego żeby zrobił [emoji4] albo ewentualnie bym mu pomogła odrobinke[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :D

Wizytuje ktoś dzisiaj? ;)
A już nie śpię, tzn już jestem u mamy - za chwilę ją pójdę obudzić do pracy ;) Nie, na szczęście tylko raz, ale za to bardzo porządnie... Nagle znowu dopinam się w kurtce [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
To czary mary normalnie odchudzające jedzonko[emoji2]

Dziewczyny nie wiem czy mam się śmiać czy płakać w momencie gdy nałożyłam farbę na włosy zgasło światło. Wyłączyli prąd i tak przy latarce i wodzie bez ciśnienia myłam głowę. Farba była w kolorze "truskawkowe brązu" a mi wyszło coś rudego. Matko Bosko zobaczymy jak to będzie jutro wyglądać. Żegnam się z wami bo mam 8%bateri. Miłej nocki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale miałaś przygodę [emoji1]

Kurcze aż wstyd ale na 100% nie wiem ale chyba 38 tygodniu xd 3 dni tylko w szpitalu byli :)
Super to szybciutko i jaka kruszynka chyba przez to jej poród tak ekspresowo przeszedł [emoji4] nic tylko się cieszyć. Trzymam kciuki za Twoja wizytę [emoji5] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Oj piękne [emoji5] ta koszulka super chyba mojemu tez by sie przydala ile dałaś za nią?

19 zł w 5 10 15 :) Jest trochę bardziej dziewczęca ale ja lubię taki kolor więc wzięłam no i ten napis :D Skoro M mi w żartach mówi, że będzie wyrywał laski na małego podczas ich samotnych spacerów to trzeba było się w coś zaopatrzyć [emoji28]

Nie wyswietla mi bluzy, tylko strone sklepu.
Ale jesli chodzi o bluzy, swetwrki i kurteczki to ja zawsze bralam wiekszy rozmiar. Bo po pierwsze ubiera sie takie rzeczy juz na cos i nie moze byc ciasno. Po drugie bluza czy swetetek moga byc ciut za duze, rekawki mozna podwinac, a posluzy na dluzej.
Czyli jesli chcesz miec na po porodzie to bym wziela 62, a na jesien 68.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Bluza taka :)

Załączniki

• 4c2b49dec1ad1f61a6f623c7e1c8d1a9.jpg
    4c2b49dec1ad1f61a6f623c7e1c8d1a9.jpg
    288,2 KB · Wyświetleń: 48
19 zł w 5 10 15 :) Jest trochę bardziej dziewczęca ale ja lubię taki kolor więc wzięłam no i ten napis :D Skoro M mi w żartach mówi, że będzie wyrywał laski na małego podczas ich samotnych spacerów to trzeba było się w coś zaopatrzyć [emoji28]

Bluza taka :)
Oczywiście przezorny zawsze ubezpieczony [emoji23] tylko teraz tak myślę czy u mnie by się "sprawdzila "bo przecież tutaj nikt po polsku nie zrozumie [emoji23] chyba będę musiała na jakiejś niemieckiej stronie poszukać [emoji39] [emoji2]

reklama
Też mam co 4 tyg. I tak do końca ciąży. Jakbym chciała to mogę się umówić wcześniej ale daje rade wytrzymać. Młody się rusza mi nic nie doskwiera takiego. A jakby coś to gin pod telefonem

Ja poprzednio miałam Nivea coś do kąpieli, i mleczko do nawilżania. Emolientow nie kupowałam dopiero jak była potrzeba i młodemu łuszczyca wczesnodziecieca wyszła. Dermatolog mi wtedy mówiła że emolienty powinno się stosować wtedy jak jest potrzeba a nie profilaktycznie od razu. Innych kremów do pupy itp nie kupuje bo y mnie nie było nigdy potrzeby stosowania. Będzie trzeba to kupię a tak to leży i wyrzucam potem.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz, a moja alergolog twierdzi, ze powinno sie emolientow urzywac id urodzenia, ze wzgledu na srodowisko w jakim zyjemy. Co lekarz to opinia[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry