reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie, mamuśki- czy kupujecie jakiś kombinezon dla noworodków? Ja mam z H&M dresik bawełniany, chyba na 62 i tyle narazie.. tak sobie myślałam że na początku lipca zobaczę jakie lato będzie w tym roku i ewentualnie dokupię, jeśli będzie lipcopad... a Wy?
Ja narazie nie kupuję. Mam pajace itp. Ale kombinezon dokupię dopiero jak urodzę i okaże się że na dworze pizga złem i zimnem :D

reklama
Miałam bardzo ciężka noc po 3 jeszcze niespalam tak mnie biodra rwaly, ale teraz trochę pospacerowalam po domku i mam nadzieję że się trochę rozruszam[emoji5] a jak Twoje zatoki?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to dobrze, ze przeszlo. Moze teraz bedzie Ci lepiej jak juz mozesz troche pochodzic, chociaz po domu.

A moje zatoki, no wiesz. Caly czas tak jak by cos sie zaczynalo, ale udaje mi sie zwalczyc inhalacjami. Mam nadzieje, ze jak najdluzej dam rade[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Właśnie, mamuśki- czy kupujecie jakiś kombinezon dla noworodków? Ja mam z H&M dresik bawełniany, chyba na 62 i tyle narazie.. tak sobie myślałam że na początku lipca zobaczę jakie lato będzie w tym roku i ewentualnie dokupię, jeśli będzie lipcopad... a Wy?
Ja mam po mlodej kombinezon polarowy 62 i 74, wiec w razie potrzeby mam. Ale ja w taki ubieralam do konca grudnia. Dopiero w styczniu zaczelam zakladac taki zimowy, wiec teraz tak mysle, ze ten 62 raczej sie nie przyda. Zastanawiam sie czy kupowac 68 czy juz na jesien zakladac ten 74 mimo, ze za duzy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Oj to dobrze, ze przeszlo. Moze teraz bedzie Ci lepiej jak juz mozesz troche pochodzic, chociaz po domu.

A moje zatoki, no wiesz. Caly czas tak jak by cos sie zaczynalo, ale udaje mi sie zwalczyc inhalacjami. Mam nadzieje, ze jak najdluzej dam rade[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Trzymam kciuki [emoji4] no chociaż troszkę mogę po domu się pokrecic to zawsze trochę ten organizm reaguje

Trzymam kciuki [emoji4] no chociaż troszkę mogę po domu się pokrecic to zawsze trochę ten organizm reaguje

Wiesz, takie lezenie plackiem tez nie jest dobre, wiec jak jest lepiej to mysle, ze dobrze yroche sie poruszac[emoji5] Oby bylo juz tylko lepiej!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Wiesz, takie lezenie plackiem tez nie jest dobre, wiec jak jest lepiej to mysle, ze dobrze yroche sie poruszac[emoji5] Oby bylo juz tylko lepiej!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No dokładnie jednak krew i wszystko lepiej krąży jak się człowiek porusza [emoji4] oczywiscie nieprzesadzam ale zawsze coś tam trochę się pokrece[emoji8]

mam napad wicia gniazdka ... jak kuzwaaaa wrona :D juz mi sie marzy nowa kanapa do tego stolik krzeszla do jadalni moja wizja juz cala gotowa tylko nie wiem co lukasz na to :D jeszcze nie jest swiadomy ze czeka go w kwietniu malowanie hahaaha
Już niewiele Ci zostało żeby go doinformowac[emoji23]

mam napad wicia gniazdka ... jak kuzwaaaa wrona :D juz mi sie marzy nowa kanapa do tego stolik krzeszla do jadalni moja wizja juz cala gotowa tylko nie wiem co lukasz na to :D jeszcze nie jest swiadomy ze czeka go w kwietniu malowanie hahaaha
Mam to samo! ale mnie się marzy nowa szafka pod tv albo jakaś duża komoda :p

reklama
Już niewiele Ci zostało żeby go doinformowac[emoji23]

no na zajaczka dostanie liste rzeczy do zrobienia hahaha :D
malowaniem sie nie stresuje bo ma agregat do malowania wiec taki salonz kuchnia i sypialnia to jeden dzien roboty
klatka i pokioj marceliny i małego 2 dzien i nie syfi sie po tym mysle ze to ogarnie dosc szybko chociaz moglby jeszcze sufit obnizyc w salonie :D ale musze trafic na dobry dzien do negocjacji :D

Mam to samo! ale mnie się marzy nowa szafka pod tv albo jakaś duża komoda :p

a mi sie wogole marzy tyle rzeczy ze musze sama siebie opiepszac

Do góry