reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

I jak po glukozie ? Dobre wyniki ? Ja zaraz będę wiedziała, bo brat już pojechał odebrać. Boje się..

Może i tak :D

Czemu schudłas ? Ja ważyłam ok 3700 i długa byłam.

A no to tak jak Ci mówiłam. Że pewnie tak sobie powiedzial, ale o z zazdrości albo pieron wie. Na polowkowym raczej się nie mylą. A ja czuję , że córeczkę nosisz :)

Znaczy mi chodzi o przebrania typu pielęgniarka, policjant itp haha bo takie zwykłe koronka, cienki materiał sexi itp to były :D ale też nie wszystkie mu się podobają. Bo te bardziej erotyczne nie wchodzą w grę. Jedynie takie delikatne, seksowne, eleganckie :)
Jakos tak bylo ze w ktores dobie sie chudlo a jak wyszlam ze szpitala to prztbieralam prawodlowo a mialam tylko 50 cm ;D

reklama
No to wstanie rano też jest straszne... Do pracy miewalam na 6 i dawałam radę a teraz o 6 wstać ciężko przez te wolne [emoji23] odwyklam

f2w39n7303c24ozn.png
Mam to samo... Zwlec się z łóżka wcześniej niż 9 graniczy u mnie z cudem [emoji14] no trudno póki mogę korzystam :D

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@kinga30 , nie pociesza mnie ,że Ty też masz problemy z jelitami i twardnieniami.. :* ale może niektóre tak po prostu mają i nie świadczy to o niczym złym.
@Galadiera , ja na razie wzięłam trilac i orsalit. Jak nie przejdzie to wezmę coś mocniejszego
No ja jak biegunkę dostałam to też do gin dzwoniłam bo się wystraszyłam ale kazała wziąć Loperamid i jak przejdzie to spokojnie jak by mnie dalej meczylo to wtedy na szpital. Mogłam wziąć 8 na dobe. Ale wlaswłasciwie 4 wystarczyły. 2 w pierwszy dzień i dwa nastepne dni po jednej

Ja idę na glukozę za tydzień i na samą myśl mi słabo. Wam też lekarze każą nie jeść i nie pić nawet wody przez 12h przed badaniem?
Co do seksu,to my mamy od początku zakaz, ja nawet nie mam ochoty,bo ciągle jakieś stresy...
Męczyłam się jakieś 3 tygodnie temu z jelitami (bóle,częste wypróżnienia, ciągle parcie), od wczoraj znowu to samo, tyle że na dodatek jest to biegunka. Bardzo martwią mnie twardnienia macicy...w nocy się wczoraj obudziłam i dwa razy macica jak kamień. Przeszło po siusiu i dwójce. Dziś w ciągu dnia znowu dwa razy twardnienia. Martwię się tym bardzo. Często też rano po przebudzeniu macica twarda..dopiero 24tc. Nie za wcześnie na skurcze? Biorę dużo magnezu, luteiny i nospe forte. Jutro idę do lekarki..boję się :(
Mi nic nie mówili i jedzeniu i piciu , ale od 19 nie jadłam nic. A wody niegazowanej po lyczku w nocy. Podczas 2 godzin badania mogłam się napić wody.od czasu do czasu. Ale napiłam się może z trzy łyki, żeby nie zmienić wyniku. Też mam tak bolesne zaparcia. Miałam jakieś 15minut temu. Myślałam , że się wykoncze. Słabo mi już było. Najpierw zaparcie a później biegunka. Brzuch mnie boli do tej pory i leżę. To powiedz lekarce o tych twardnieniach. Nie mam pojęcia czy to groźne u Ciebie.. ale jak jutro wizyta to już odpoczywaj spokojnie . Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :*

Ja jeszcze o 7:30 dam radę... Ale najczęściej 8:30 [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Podziwiam :D

Ja późno zasypiam i w nocy często się budzę, już nawet nie na siusiu, w sumie to nie wiem czemu, chyba świrek w brzuszku mnie budzi i jak ją mam tak co chwile przerywany sen to później nad ranem śpię jak zabita

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Podziwiam :D

Ja późno zasypiam i w nocy często się budzę, już nawet nie na siusiu, w sumie to nie wiem czemu, chyba świrek w brzuszku mnie budzi i jak ją mam tak co chwile przerywany sen to później nad ranem śpię jak zabita

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja to koło 22 już śpię [emoji23][emoji16] rzadko siedzę do 23 [emoji16] a czasem jak mnie mój Kuba obudzi w nocy ok 4 (bo lubi posiedziec czasem) to do 5 się mecze [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry