reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej nie nadrobię Wasz;)
@Nowaja16 jedz na agatowa ja byłam w pierwszej ciąży tam i bardzo polecam świetni specjaliści dr Dangel !!poczytaj ile już nagród odebrała. Będzie dobrze ;)
Dziewczyny ja od wczoraj w szpitalu wyszła mi cukrzyca na czczo super po godzinie super a po dwóch dupa...
Zaplakalam się za synkiem ;(
Mierze cukry podłączyli mi gratis magnez
oj biedna :( obyś szybko wyszla , a ile mialas po 2 h ?

juz sie nie moge doczekac jak go ubiore w to :)
DSC03911.JPG

Załączniki

• DSC03911.JPG
    DSC03911.JPG
    205,1 KB · Wyświetleń: 155
reklama
Ale śliczna !! To jest komunijna ? Czy na komunię ? Twoja córka ma w tym roku komunie ?
Jeśli pomoże tylko dieta to będzie ok
Narazie mam mierzyć po posiłkach jak cukry będą ok to mam nadzieję że wyjdę jutro ,nie chce insuliny ,;/
Trzymam kciuki żeby obyło się bez insuliny.. biedna :( trzymaj się :**
a pierdo..... ludzie wazne ze dziecko zdrowe ty zdrowa a porod za 3 miesiace potem dostaniesz wycisk i bedziesz laska :D
Popieram w 100procentach !!
Margana ludzie i tak będą zawsze gadać jak mama za chuda to mówią że anorektyczka nie je nie dba i jest na pewno na diecie ... jak ktoś chce będzie gadać to i tak znajdzie zawsze powód także...olej To co i kto myśli Ty wiesz sama najlepiej jak jest a reszta... miej to w nosie [emoji5] tym bardziej , że nie masz na ta wodę wpływu poprostu taka Twoja uroda

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie. Mi się dzisiaj głupio zrobiło w szpitalu. Bo spotkałam znajoma z poprzedniej pracy. To kobieta dorosła +50 i tak spojrzała. I stwierdziła, że chyba głodze to dziecko bo taki mały brzuch. I jak ja się trzymam z brzuchem na tych chudych nóżkach. Kiedyś w sklepie spotkałam druga znajoma, była zszokowana jak schudłam na twarzy. .. no tak źle i tak nie dobrze. Ludziom się nie dogodzi. Dlatego@margana nie patrz na nikogo, tylko na własne zdrowie i zdrowie dziecka. Bo ludzie zawsze będą gadać, nawet z zazdrości czy nudów.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry