reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja piłam melisę od zawsze, w ciąży zwykle 2-3 dziennie....

0d1yrjjgtd95fou3.png
No ja tak pije 1-2, czyli ok[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Nie pomoge niestety[emoji53] Ale Jolcia trzymam kciuki zeby szpital Cie ominal! Jak sie w ogole czujesz?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Dziekuję, że pytasz :) Czuje sie dobrze, minął pierwszy szok także jestem spokojniejsza. Piję melisę, poukładałam rzeczy w szafie młodego to też mnie mocno rozluźnilo. No i najważniejsze. Mama idzie na operację od razu po świętach. To też mocno odciążyło moja głowę i nerwy :)

Ja w życiu nie będę miała takiego porządku [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] w szufladach z ubraniami

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nawet w głowie porządku nie mam, co dopiero w ubraniach :D

Czesc Mamusie

Jak sie dzisiaj macie?
Ja wlasnie wrocilam z miasta. Zabralam chlopcow,bo przerwa swiateczna i umieraja z nudow,a pogoda w kratke. Ledwo co weszlismy na plac zabaw, zaczal lac deszcz.
Ale tylko pochodze i od razu mnostwo sluzu :dry::eek:

Za tydzien mam wizyte u lekarki.
Dostalam wreszcie list ze szpitala na echo serca i 24-godzinny holter ( z uwagi na kolatania serca). Czekalam na publicznej liscie tylko 7 miesiecy.
Podejrzewam,ze i tak przyspieszyli wizyte,bo konsultanka chce miec pewnosc,ze serducho zdrowe przy naturalnym porodzie.

Mam nadzieje,ze u Was wszystko ok.
Nadrobie pozniej...

Zrzucisz kochana wszytko po porodzie :* ważne , żebyś się dobrze czuła i malutka.
Jak w końcu z plcia ? Potwierdzili w końcu na 100procent ?

Ja się w końcu czuje jak kobieta w ciazy. Rozsuwane kurtkę żeby ładnie było brzuszek widać :) nie mogę się doczekać wiosny , żeby go uwydatniać [emoji173]️ w końcu jest taki okrągły, z przodu a nie rozlany :) chyba , że tylko chwilowo taki jest :D wstawiłam zdj na brzuszkowe :p
Wizyte mam po swietach, wiec bede cisnela lekarza o pokazanie tego co widzial[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Dziekuję, że pytasz :) Czuje sie dobrze, minął pierwszy szok także jestem spokojniejsza. Piję melisę, poukładałam rzeczy w szafie młodego to też mnie mocno rozluźnilo. No i najważniejsze. Mama idzie na operację od razu po świętach. To też mocno odciążyło moja głowę i nerwy :)

Ja nawet w głowie porządku nie mam, co dopiero w ubraniach :D
Wiesz czasem łatwiej o porządek w ciuchach niż w głowie :D

Do góry