Margana
Fanka BB :)
No ja tak pije 1-2, czyli ok[emoji5]Ja piłam melisę od zawsze, w ciąży zwykle 2-3 dziennie....
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja tak pije 1-2, czyli ok[emoji5]Ja piłam melisę od zawsze, w ciąży zwykle 2-3 dziennie....
Slicznosci[emoji3]To jeszcze trochę moich wczorajszych zdobyczy
Sporo jest "zwykłych", tzn np białe body po 10 sztuk itd takie uniwersalne do kolorowych spioszkow itd
Ale jest też trochę perełek:
Najpiękniejsze body że wszystkich:
I kilka innych zdobyczy
A na co melisa jest dobra w ciąży?No ja tak pije 1-2, czyli ok[emoji5]
Aniołek[*] 8.08.2017
Dziekuję, że pytasz Czuje sie dobrze, minął pierwszy szok także jestem spokojniejsza. Piję melisę, poukładałam rzeczy w szafie młodego to też mnie mocno rozluźnilo. No i najważniejsze. Mama idzie na operację od razu po świętach. To też mocno odciążyło moja głowę i nerwyNie pomoge niestety[emoji53] Ale Jolcia trzymam kciuki zeby szpital Cie ominal! Jak sie w ogole czujesz?
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja nawet w głowie porządku nie mam, co dopiero w ubraniachJa w życiu nie będę miała takiego porządku [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] w szufladach z ubraniami
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam taki zestaw:No ja tak pije 1-2, czyli ok[emoji5]
Aniołek[*] 8.08.2017
Ojej, to bliżej nie masz gdzieś?Dokładnie kiedy masz echo serca płodu? Bo ja 9 kwietnia w Warszawie nie wiem jak ja dam rade tyle godzin jechać samochodem bo z Lublina to trochę km jest :/
Na uspokojenie i działa przeciwskurczowoA na co melisa jest dobra w ciąży?
Wizyte mam po swietach, wiec bede cisnela lekarza o pokazanie tego co widzial[emoji6]Zrzucisz kochana wszytko po porodzie :* ważne , żebyś się dobrze czuła i malutka.
Jak w końcu z plcia ? Potwierdzili w końcu na 100procent ?
Ja się w końcu czuje jak kobieta w ciazy. Rozsuwane kurtkę żeby ładnie było brzuszek widać nie mogę się doczekać wiosny , żeby go uwydatniać [emoji173]️ w końcu jest taki okrągły, z przodu a nie rozlany chyba , że tylko chwilowo taki jest wstawiłam zdj na brzuszkowe
Wiesz czasem łatwiej o porządek w ciuchach niż w głowieDziekuję, że pytasz Czuje sie dobrze, minął pierwszy szok także jestem spokojniejsza. Piję melisę, poukładałam rzeczy w szafie młodego to też mnie mocno rozluźnilo. No i najważniejsze. Mama idzie na operację od razu po świętach. To też mocno odciążyło moja głowę i nerwy
Ja nawet w głowie porządku nie mam, co dopiero w ubraniach