reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

@olaaa7, @Wronka199 , liczymy na jakąś relację wieczorem...:-D:-D:-D
Haha nie ma sprawy zrobie video relacje na żywo[emoji23]

0d1ysek2x78z4252.png

reklama
W końcu Was nadrobiłam dziewczyny ciekawe tematy są poruszane u mnie mój by i codziennie chciał ale ja się boję jakoś i raz na tydzień jakoś tak pozwalam mu się dotknąć do siebie :d dziś od 7 na nogach najpierw wizyta u hematologa później poszłam po skierowanie na echo serca płodu później jeszcze kupiłam ciuszki dla siostry synka jak wroca ze szpitala zaszłam przy okazji do apteki po rzeczy dla siebie do torby do szpitala i jestem strasznie zmęczona teraz już leżę i dziś nie wstaję zaraz jeszcze mojego zagonie niech po jakieś jedzenie jedzie bo głodna jestem a nic nie ma :)
A jak po wizycie ? Wszystko Oki? No pewnie odpoczywaj [emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaraz się zbieram i śmigam na paznokcie- w końcu!! Nie byłam z miesiąc, jak nie lepiej...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam cały sprzęt w domu , ale natchnienia brak zresztą gdzie ja też chodzę [emoji23] pod prysznic , wc i lekarza więc ani mi się nie opłaca [emoji1]

My też pomimo zakazu to u mojego chyba głowa albo jest tak dzielny bo w ogóle nieporuszamy tego tematu , a mimo wszystko czuje mega wsparcie z jego strony. Po narodzinach małego wszystko się nadrobi [emoji5] zresztą libido u mnie też na minusie chyba przez te wszystkie stresy ani mi się myśleć o tym nie chce [emoji2]

Dokladnie mam to samo i u nas jest tak samo poprostu wie, że nie mozemy i jak to mówi narazie jest na trybie ojcowskim☺️

Kurcze, przykro mi z powodu mamy. Mam nadzieje, ze operacja pomoze i szybko da sie to zalatwic. Mame jakos przekonasz, najwazniejsze, ze Cie stac na to. Mnie by nie bylo[emoji53] Zawsze mozesz ja umowic, zaplacic i podac inna kwote, ze jakies czesciowe dofinansowanie bylo czy cos. Powodzenia!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
O właśnie super pomysł, żeby mamie powiedzieć że udało wam się jakieś mega dofinansowanie dostać

Dokladnie mam to samo i u nas jest tak samo poprostu wie, że nie mozemy i jak to mówi narazie jest na trybie ojcowskim[emoji5]
Ja Ci powiem że tacy faceci to skarby... moja kumpela miała ciążę zagrożona, a mąż ciągle nalegal i niedawal jej spokoju , aż mnie nerwy brały jak biedna płakała że mu tłumaczy a On normalnie choćby jakiś seksoholik[emoji33]

Ja już po, młody leży główką w dole i zasłaniał sobie znowu buźkę. Celebryta ;) Wszystko u mnie ok, lekarka pytała kiedy pójdę na zwolnienie :)

Mi położna powiedziała że wystarczy przyjść na czczo, nic nie mówiła o wieczorze dnia przed.

:D :D :D

Ty To masz dziewczyno hardkorowe pory pisania :D

No to ja z Wami :) Mam wizytę na 25 kwietnia i pewnie się wtedy odmelduję z roboty... z jednej strony już trochę mi się chce, z drugiej będę tęsknić...

No i te malutkie mega szybko i przyjemnie się prasuje :tak:

@Lipcowa mamusia, mój synek miał na jesieni takie przejścia, temperatura, straszny kaszel, też jechaliśmy w nocy do szpitala... a on nie choruje dużo. Teraz miał tydzień samej wysokiej temperatury- nic poza tym. Strasznie dziwne te wirusy... moich rodziców grypa tak rozłożyła że we 2 siedzieli w domu prawie 2 tyg, pierwszy raz odkąd są małżeństwem 38 lat :D

@Jola92, może faktycznie zadecyduj za mamę... każdy rodzic miałby chyba takie obiekcje, ale kurcze nie ma żartów..... Ściskam Cię mocno :* <3

Ola, zrób sobie sama prezent przedślubny :D Możecie też potem razem używać do zabawy ;)

U nas też sex był non stop jak nie mieszkaliśmy razem, a odkąd zamieszkaliśmy rok temu jednak trochę mniej. Taka codzienność na pewno coś tam zmienia... nie martw się... może faktycznie chłop zmęczony, będzie znowu mężem i ojcem i na pewno się cieszy ale jemu też życie się zmienia więc może na swój sposób przeżywa? :) Oni też coś tam gdzieś czują ;)
Super, ze z mlodym wszystko ok!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

O to widze, ze juz duze postepy w przygotiwaniach[emoji5]
Fajna komoda. Mam te same lampki nocne[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Lampki tez spoko, tylko ich czyszczenie powala [emoji23] Kiedys szmatka mylam kawalek po kawalku. Teraz sciagam ten bialy plastik, wsadzam pod prysznic i zlewam porzadnie woda. Pol czasu mniej mi to zajmuje.

reklama
Do góry