reklama
kinga30
Fanka BB :)
Ja mam zakaz ale w tej ciąży moje libido jest na minusie od samego początkuOd razu by ci ciśnienie skoczyło i było lepiej [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
SzczęśliwaCiężarna
Nowaja16
W końcu Was nadrobiłam dziewczyny ciekawe tematy są poruszane u mnie mój by i codziennie chciał ale ja się boję jakoś i raz na tydzień jakoś tak pozwalam mu się dotknąć do siebie :d dziś od 7 na nogach najpierw wizyta u hematologa później poszłam po skierowanie na echo serca płodu później jeszcze kupiłam ciuszki dla siostry synka jak wroca ze szpitala zaszłam przy okazji do apteki po rzeczy dla siebie do torby do szpitala i jestem strasznie zmęczona teraz już leżę i dziś nie wstaję zaraz jeszcze mojego zagonie niech po jakieś jedzenie jedzie bo głodna jestem a nic nie ma
Margana
O to widze, ze juz duze postepy w przygotiwaniach[emoji5]Hej kobietki
Jak przygotowania do swiat?
Zaraz bede Was nadrabiac, bo przez kilka dni nic nie czytalam. Maz mial 4 dni wolnego, wiec korzystalismy i mam dwa zakupy z glowy. Fotelik- kupilismy maxi cosi cabriofix (czy jakos tak) i komode. Niby w biedronce, ale prezentuje sie calkiem calkiem jeszcze chce z wiekszych zakupow miec lozeczko dostawne, bo nasza dwulatka nadal z nami spi, wiec na wszelki wypadek jakby maly Jas tez sie upominal o rodzicow w nocy, to bedzie pod reka
Torbe do szpitala dla mnie mam prawie skompletowana, dla dzieciaka zaczne tez "na dniach" i byle by do porodu
Mam nadzieje, ze wszystko u Was ok
Dodaje zdj komody dolna szuflada sie skrzywila [emoji23] ale to bylo do przewidzenia, bo szuflady ja skrecalam. Maz musi wieczorem poprawic
A i jeszcze malowanie pokoju pod koniec kwietnia, bo sciany juz same placza od brudu i odbitych paluchow.
Fajna komoda. Mam te same lampki nocne[emoji3]
Aniołek[*] 8.08.2017
Onaszczesliwa2018
Ale się napracowalas[emoji5] odpoczynek zasłużonyCześć cześć mamuśki[emoji16] nadrobiłam was i powiem, że fajnie się was czyta[emoji23][emoji23] ciekawe jakie tematy będą jeszcze poruszane [emoji39] my w niedzielę zrobiliśmy spacerkiem ponad 15km że znajoma i jej małym synkiem [emoji6] oczywiście z przerwami [emoji5] była taka piękna pogoda że cały dzień spędziliśmy na dworze [emoji847] wczoraj wpadłam w szał sprzątania pomyłam wszystkie okna na górze wszystkie szafki każdy jeden kurz itp i padłam jak zła wam powiem. A tak bolały mnie "podeszwy" stóp [emoji849][emoji54][emoji850] teraz zajadamy pierogi ruskie i popijamy herbatkę [emoji4] odpoczywam, dzień lenia mam szaro buro za oknem i się wychodzić nie chce [emoji42][emoji42][emoji42]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Właśnie miałam pisać jak się czujesz . To odpoczywaj [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Trochę Was nadrobilam [emoji5] ale dzisiaj mam ogolnie ciężki dzień głowa mnie poboluje, ciśnienie niskie i co nachyle głowę to mi się kręci:/
Margana
Kurcze, przykro mi z powodu mamy. Mam nadzieje, ze operacja pomoze i szybko da sie to zalatwic. Mame jakos przekonasz, najwazniejsze, ze Cie stac na to. Mnie by nie bylo[emoji53] Zawsze mozesz ja umowic, zaplacic i podac inna kwote, ze jakies czesciowe dofinansowanie bylo czy cos. Powodzenia!Cześć.
Byłam dziś z Ł na tomografii nerwu wzrokowego, za 3 dni wyniki.
U mnie jak nie urok to sraczka.
Mieszkam na nowym osiedlu, strzeżonym i takie bajery. W weekend zostały okradzione 2 komórki lokatorskie w garażu podziemnym (my nie mamy na szczęście takiego pomieszczenia), sprawców brak, podejrzanych też, bo co? A bo po co kamery w garażu...Nosz k**wa ochrona dostaje co miesiąc 27tys i gdzie byli? Czeka Nas przeprawa z administracją o kamery w garazu bo będę się bała tym nowym autem tam stawać.
Okazało sie że moja mama musi być operowana (niestety wyniki biopsji pokazały to czego najbardziej się obawialiśmy). Jutro idzie do specjalisty z kwitem od niego zapisać sie na operację. To jej mówię, że jeśli długi termin będzie, to przyjedzie do Nas do Warszawy i zrobimy to prywatnie. To ona, że nie bo drogo. To mówię jej że zdrowie bezcenne i zapłacę za to każde pieniądze. A ta znowu, że nie bo mamy dziecko w drodze, samochód zmieniamy itp. To jej tlumaczę, że mnie stać, a jeśli będzie droższe niż sie orientowałam to nic sie nie stanie jak przez pewien czas nie bedę szalała na zakupach. To znowu że tak nie może być bo to dzieci powinny dostawać kasę od rodziców a nie na odwrót. i tak w kółko. Na dodatek wolę jak bedzie tutaj, to będę mogła sie nią po operacji zająć. Wiadomo nie będę sie przemęczać, ale napewno będzie jej lepiej jak przez pewien czas nie będzie musiała sprzątać i gotować, szybciej dojdzie do siebie. Knujemy z moja siostrą co zrobić, żeby ją przekonać. Strasznie sie martwie o jej zdrowie.
Tak sie denerwuje tymi wszystkimi sprawami, że nie moge spać. Spię po 3h, chodzę podrażniona, non stop chce mi sie płakac, przez co łzy potrafia mi cieć w najmniej odpowiednim momencie.
Jedyne co dobre dziś to to, że o 18 widzimy sie ze Stasiem i z moim wisielczym humorem to jedyne co, powstrzymuje mnie od płaczu.
Aniołek[*] 8.08.2017
reklama
Onaszczesliwa2018
My też pomimo zakazu to u mojego chyba głowa albo jest tak dzielny bo w ogóle nieporuszamy tego tematu , a mimo wszystko czuje mega wsparcie z jego strony. Po narodzinach małego wszystko się nadrobi [emoji5] zresztą libido u mnie też na minusie chyba przez te wszystkie stresy ani mi się myśleć o tym nie chce [emoji2]Ja mam zakaz[emoji5] ale w tej ciąży moje libido jest na minusie od samego początku
Podziel się: