reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Lo matko ogarnelam co nie co. Widze ze z forum ciazowego robi sie forum seksowe.....hahahahaha

Ja dzis w biegu a jutro wizyta z rana i ogarniam syf w chalupie. To juz chyba ta pora. Tym bardziej ze dzieciarnia jutro ost dzien do szkoly i przerwe wiosenna maja. W czwartek zakupy itd.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć cześć mamuśki[emoji16] nadrobiłam was i powiem, że fajnie się was czyta[emoji23][emoji23] ciekawe jakie tematy będą jeszcze poruszane [emoji39] my w niedzielę zrobiliśmy spacerkiem ponad 15km że znajoma i jej małym synkiem [emoji6] oczywiście z przerwami [emoji5] była taka piękna pogoda że cały dzień spędziliśmy na dworze [emoji847] wczoraj wpadłam w szał sprzątania pomyłam wszystkie okna na górze wszystkie szafki każdy jeden kurz itp i padłam jak zła wam powiem. A tak bolały mnie "podeszwy" stóp [emoji849][emoji54][emoji850] teraz zajadamy pierogi ruskie i popijamy herbatkę [emoji4] odpoczywam, dzień lenia mam szaro buro za oknem i się wychodzić nie chce [emoji42][emoji42][emoji42]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Trochę Was nadrobilam ☺️ ale dzisiaj mam ogolnie ciężki dzień głowa mnie poboluje, ciśnienie niskie i co nachyle głowę to mi się kręci:/

Trochę Was nadrobilam [emoji5] ale dzisiaj mam ogolnie ciężki dzień głowa mnie poboluje, ciśnienie niskie i co nachyle głowę to mi się kręci:/
Jak się obudzislam miałam to samo, do tego krew z nosa. Na szczęście kawę wypiłam i się lepiej czuje [emoji6]

Jak się obudzislam miałam to samo, do tego krew z nosa. Na szczęście kawę wypiłam i się lepiej czuje [emoji6]

Ja na kawę wlasnie patrzeć nie mogę a może by się przydala. Rano miałam ciśnienie 90 na 60 i teraz też 100 na 65

reklama
Do góry