reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Lo matko ogarnelam co nie co. Widze ze z forum ciazowego robi sie forum seksowe.....hahahahaha

Ja dzis w biegu a jutro wizyta z rana i ogarniam syf w chalupie. To juz chyba ta pora. Tym bardziej ze dzieciarnia jutro ost dzien do szkoly i przerwe wiosenna maja. W czwartek zakupy itd.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć cześć mamuśki[emoji16] nadrobiłam was i powiem, że fajnie się was czyta[emoji23][emoji23] ciekawe jakie tematy będą jeszcze poruszane [emoji39] my w niedzielę zrobiliśmy spacerkiem ponad 15km że znajoma i jej małym synkiem [emoji6] oczywiście z przerwami [emoji5] była taka piękna pogoda że cały dzień spędziliśmy na dworze [emoji847] wczoraj wpadłam w szał sprzątania pomyłam wszystkie okna na górze wszystkie szafki każdy jeden kurz itp i padłam jak zła wam powiem. A tak bolały mnie "podeszwy" stóp [emoji849][emoji54][emoji850] teraz zajadamy pierogi ruskie i popijamy herbatkę [emoji4] odpoczywam, dzień lenia mam szaro buro za oknem i się wychodzić nie chce [emoji42][emoji42][emoji42]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Trochę Was nadrobilam ☺️ ale dzisiaj mam ogolnie ciężki dzień głowa mnie poboluje, ciśnienie niskie i co nachyle głowę to mi się kręci:/

Trochę Was nadrobilam [emoji5] ale dzisiaj mam ogolnie ciężki dzień głowa mnie poboluje, ciśnienie niskie i co nachyle głowę to mi się kręci:/
Jak się obudzislam miałam to samo, do tego krew z nosa. Na szczęście kawę wypiłam i się lepiej czuje [emoji6]

Jak się obudzislam miałam to samo, do tego krew z nosa. Na szczęście kawę wypiłam i się lepiej czuje [emoji6]

Ja na kawę wlasnie patrzeć nie mogę a może by się przydala. Rano miałam ciśnienie 90 na 60 i teraz też 100 na 65

reklama
Do góry