dziewczynki zaczyna mnie wnerwiać mój M ja cała podekscytowana ze małą kopie i mówię mu co chwilę patrz patrz a on jednym okiem na brzuch drugim na tv a we mnie kipi ze woli patrzeć na tv niby całuje brzuch na dobranoc
reklama
malina_11
Fanka BB :)
Śmieją się że mnie ze powinnam co rok w ciąże zachodzić bo dom na picuś glancuś jest. A ile nerwów się najadłam przy tym to porażka...Właśnie miałam pisać jak się czujesz . To odpoczywaj [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
O matko potem jeszcze zamiast sie nie denerwować to musiała się z chłopem użeraćJa Ci powiem że tacy faceci to skarby... moja kumpela miała ciążę zagrożona, a mąż ciągle nalegal i niedawal jej spokoju , aż mnie nerwy brały jak biedna płakała że mu tłumaczy a On normalnie choćby jakiś seksoholik[emoji33]
olaaa7
No ja myślę [emoji28] takie wyróżnienieHahaha czuję się prawie jak matka chrzestna Twojego dzisiejszego sexu hahaha [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] pękam z dumy
Haha żebyś wiedziała że byłby zachwycony, pewnie bardziej niż lodemA teraz wyobraźcie sobie jak narzeczony Oli wraca z nadzieją na loda, a tutaj, tort, rurki z kremem, ciastka
Spoko, 390 jest o bzykaniu i klukach gejszy
No nie przeceniaj mnie Pytał się mnie to co dostanie słodkiego to mu powiedzialam że loda to stwierdził że to nie jest słodkie, więc żeby nie było że nie dostał słodkiego to kupiłam mu batonika inaczej to by mi jeszcze wieczorem nie użyczył sprzętu hahahahahahaha @olaaa7 od 15:00 w kuchni piecze
Zerknijcie na moje wyniki, są ok? Zdziwiło mnie tylko że na czczo było wiecej niż po 2 godzinach
Załączniki
czyli jej chłop na kawał gnojka zabiła bymO matko potem jeszcze zamiast sie nie denerwować to musiała się z chłopem użerać
Onaszczesliwa2018
No straszne to było:/ i mały urodził się w 35 tygodniu ale myślę , że i tak długo utrzymała mimo wszystkich akcji z tym glupkiemO matko potem jeszcze zamiast sie nie denerwować to musiała się z chłopem użerać
kinga30
Naprawdę kawał gnoja:/No straszne to było:/ i mały urodził się w 35 tygodniu ale myślę , że i tak długo utrzymała mimo wszystkich akcji z tym glupkiem
Nowaja16
Tak tak wszystko jest okej wyniki badań super wiec nie ma powodów do zmartwień na szczęście :*A jak po wizycie ? Wszystko Oki? No pewnie odpoczywaj [emoji5]
reklama
Podziel się: