reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień krzywej cukrzycowej... O 6h zadzwonił budzik... Jestem nieprzytomna, na dworze ciemno i tak mgliscie, że nic nie widać przez okno :( gdyby nie to, że wczoraj glodowalam od 18h to bym poszła jednak w inny dzień bo bym nie dała rady [emoji39] szykuje się do wyjścia... Ehh

f2w39n7303c24ozn.png
Powodzenia :*

reklama
Cześć dziewczyny :)

Poleguję właśnie w pracy u O, za godzinę wizyta....
Wszystko ok, miejsce fajne, ale ta klimatyzacja... [emoji20] mam nadzieję, że tym razem mnie nie urządzi...... [emoji33]
Kurcze a mi nic nie mowili[emoji53] No i nie wiem ile ma byc.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Najbardziej wiarygodna wydaje mi się wersja 8-10h - tyle mówiła mi mama, a przez ileś lat pracowała w laborze... ;)
I że często mówi się pacjentkom więcej, bo jak się powie te 12, to zwykle 8-10 jest realnie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

A, słuchajcie, wyciągnęłam dzisiaj rower. Chciałam sprawdzić, czy jestem w stanie jeździć, bo byłoby mi wygodnie podjeżdżać po dziecko do żłobka. Coraz trudniej mi się chodzi, to niby tylko 1 km, ale trzeba tę trasę pokonać 4x, w tym dwa z wózkiem. Na razie wrażenia dobre, łatwiej mi się jeździ, niż chodzi, zobaczę jeszcze rano, jak się czuję po przejażdżce :) mam nadzieję, że jeszcze ze dwa tygodnie będę mogła pojeździć.
To cudowne uczucie, bo przed urodzeniem dziecka wszędzie jeździłam na rowerze, a teraz już półtorej roku przerwy. Normalnie wiatr we włosach :)
A z dzieckiem w foteliku czy przyczepce..?
Ja bym już na tym etapie już chyba nie miała odwagi, ze względu na ryzyko przewrotki [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Kurcze, nie moge spac, a jutro trzeba wstac[emoji20] Glowa mnie boli, zgaga meczy i w ogole cuagle o czyms mysle i nie moge przestac. A...i jeszcze mi duszno[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
U nas 350% normy pm2,5... Chciałam wywietrzyć, ale sobie odpuściłam....
Ale po poprzedniej nieprzespanej nocy padłam praktycznie od razu...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzień krzywej cukrzycowej... O 6h zadzwonił budzik... Jestem nieprzytomna, na dworze ciemno i tak mgliscie, że nic nie widać przez okno :( gdyby nie to, że wczoraj glodowalam od 18h to bym poszła jednak w inny dzień bo bym nie dała rady [emoji39] szykuje się do wyjścia... Ehh

f2w39n7303c24ozn.png
Będzie dobrze, będziesz miała już to z głowy [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
A z dzieckiem w foteliku czy przyczepce..?
Ja bym już na tym etapie już chyba nie miała odwagi, ze względu na ryzyko przewrotki [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Na razie tylko w tę stronę bez dziecka, z powrotem piechotą z wózkiem. Myślę, że z dodatkowym obciążeniem bym nie pojechała daleko.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry