reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Joanna atomek wiem ze wy roczna riznica wieku dzieci

Co wyribicie? Starszaka do swojeho pokpju I niemowle sypialnia ?
Rany jak mi bedzie przykro Nicole dac sama [emoji38][emoji38]najlepi bym dala obydwa lozeczka w sypialni do nas

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja będę przenosić starszego do własnego pokoju, a młody, zależy jak będzie spał. Jak się trafi promocyjny egzemplarz, przestawimy łóżeczko do dziecięcego, jak nie, będzie w sypialni, pewnie trafi do naszego łóżka. A w dziecięcym położę dodatkowy materac, żeby móc przysnąć przy uspianiu.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A, słuchajcie, wyciągnęłam dzisiaj rower. Chciałam sprawdzić, czy jestem w stanie jeździć, bo byłoby mi wygodnie podjeżdżać po dziecko do żłobka. Coraz trudniej mi się chodzi, to niby tylko 1 km, ale trzeba tę trasę pokonać 4x, w tym dwa z wózkiem. Na razie wrażenia dobre, łatwiej mi się jeździ, niż chodzi, zobaczę jeszcze rano, jak się czuję po przejażdżce :) mam nadzieję, że jeszcze ze dwa tygodnie będę mogła pojeździć.
To cudowne uczucie, bo przed urodzeniem dziecka wszędzie jeździłam na rowerze, a teraz już półtorej roku przerwy. Normalnie wiatr we włosach :)

Kurcze, nie moge spac, a jutro trzeba wstac[emoji20] Glowa mnie boli, zgaga meczy i w ogole cuagle o czyms mysle i nie moge przestac. A...i jeszcze mi duszno[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Kurcze, nie moge spac, a jutro trzeba wstac[emoji20] Glowa mnie boli, zgaga meczy i w ogole cuagle o czyms mysle i nie moge przestac. A...i jeszcze mi duszno[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Biedaku... :( czasem działa, jak się z całej siły próbuje nie zasnąć, tak na przekór. Chociaż na ból głowy coś sobie weź.

Ja jeszcze pracuję, ale zaraz się kładę.

Biedaku... :( czasem działa, jak się z całej siły próbuje nie zasnąć, tak na przekór. Chociaż na ból głowy coś sobie weź.

Ja jeszcze pracuję, ale zaraz się kładę.

Nie spodziewalam sie odpowiedzi o tej porze[emoji6] Jeszcze pracujesz?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dzień krzywej cukrzycowej... O 6h zadzwonił budzik... Jestem nieprzytomna, na dworze ciemno i tak mgliscie, że nic nie widać przez okno :( gdyby nie to, że wczoraj glodowalam od 18h to bym poszła jednak w inny dzień bo bym nie dała rady [emoji39] szykuje się do wyjścia... Ehh

f2w39n7303c24ozn.png

Dzień krzywej cukrzycowej... O 6h zadzwonił budzik... Jestem nieprzytomna, na dworze ciemno i tak mgliscie, że nic nie widać przez okno :( gdyby nie to, że wczoraj glodowalam od 18h to bym poszła jednak w inny dzień bo bym nie dała rady [emoji39] szykuje się do wyjścia... Ehh

f2w39n7303c24ozn.png
Trzymam kciuki!

reklama
Powodzenia na badaniach i na wizytach. Dzisiaj się spróbuję umówić do lekarza pierwszego kontaktu, bo tak mnie męczy przeziębienie, że w nocy nic nie spałam. Nie mogłam oddychać i bałam się, że się udusze :(
Cukier rano przekroczony :(

Do góry