Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
No biedna jak ja złapie to taka bladziutka biedna ah masakraO kurczę biedulka ale ja męczy [emoji20]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No biedna jak ja złapie to taka bladziutka biedna ah masakraO kurczę biedulka ale ja męczy [emoji20]
Wole wirus niż płucaCzyli jakiś wirus pewnie [emoji20]
Skrócę Ci dzisiejszy dzień. Ja @Karla88 @JustMe55 jarałyśmy się paczkami z ciuchami.
@SzczęśliwaCiężarna też upolowała ładne rzeczy.
@oliwka_11 udzielała sex porad (jak co to trzeba pić alko )
AAAA i najważniejsze @Wronka199 się zesrała
Ja po Polsce to samo. Za to w Holandii na rowerze jeździ sie cudnie Naprawdę nawet po dużych miastach śmigałam bez strachu, jeździłam po skrzyżowaniach i rondach. Zupełnie inna kultura nie tylko jazdy ale też inne zachowanie kierowców widzących rowerzystę
Super na prawdę takie książeczki są najlepsze a później jak dziecko jest starsze strasznie podobają mi się sensoryczne, np z jakimiś rzepami itd, na pewno wiesz o czym pisze :-)A ja się znowu chwalić będę [emoji15]
Skończyłam książeczkę dla córki przyjaciółki....
(jeszcze maskotka dla starszego mi została do uszycia na dzisiaj...)
Całość szeleszcząca, itd. Aplikacje w większości polar, parę z dzianiny, chmurka z futerka (wiem powinien być kot, ale to futerko się ciężko wycina...), a kropelki np z takiego ceratowego, śliskiego.
A faktycznie bo ja pojutrze koncze 24Czyli tak jak ja dziś [emoji4]
dziękuję [emoji8]Super na prawdę takie książeczki są najlepsze a później jak dziecko jest starsze strasznie podobają mi się sensoryczne, np z jakimiś rzepami itd, na pewno wiesz o czym pisze :-)
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi lekarz powiedzial kontaktować się z nim jeśli przez cały dzień nie poczuje żadnego że już na tym etapie choć delikatne każdego dnia muszą byc
A jak Ci kazali mierzyc? Przed/ po kazdem posilku czy tylko na czczo?
Aniołek[*] 8.08.2017
No pewnie pewnieWole wirus niż płuca