reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moze jakaś jelitowka?
Juz ja trzyma 5 dzień i ten kaszel niech mi chociaż powie ze to nie pluca

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Kurde a ja 25i 0 i 750 coś mały chyba tym bardziej że był o tydzień do przodu od jakiegoś czasu [emoji52]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No te 800g mojego wypada na 25i2tc więc twój wcale mały nie jest. Jest w normie. Mój ponad normę [emoji3]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz w domku ale jadę z mala na pogotowie na hubalczykow bo mi znaniecka nie przyjęła jeszcze się poklocilam z lekarzem a daj ty spokój mała gorączka blada wymioty mężowi ledwo na rękach dziecko siedzi to ci nie przyjmie no wiesz co głupie 5 min ja pozbawiło by a pierdziele przepisze ja do innej przychodni i w mam gdzie ta na wp.

w4sqgzu395zb6ngs.png
A może zamiast na doraźną to wezwać pediatre prywatnie do domu? Siranta albo Wiśniewskiego lub pojechac do Blasiak.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie sugeruj się tym bo może ważyć nawet ponad kg na dzień przed porodem lekarza robił mi usg i mówi że mała max 2700 a wyskoczyła 3325 to raz dziewczynie tydzień temu lekarz na dzień przed porodem mówi 3800 a urodziła mała 4200 naprawdę może ważyć dużo więcej spokojnie

w4sqgzu395zb6ngs.png
Mi dzien przed porodem lelsrka w szpitalu powiedziała max 3000 a córka miala 3850.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry