reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@kinga30 @nagini84 pewnie macie racje dziewczyny nie ruszala się to ja obudziłam i tak mnie teraz skopala tam nisko ze nie wiem już swiruje ze szyjka się skróciła czy coś i dlatego tak nisko jest masakra a dopiero ponad tydzień temu byłam na wizycie
Na pewno jest dobrze, moja czasami mnie tak kopie, ze boli nie wiem czy to w pochwie czy w spojeniu lonowym teraz się okręciła i nie boli

Jeszcze mam kilka większych kompletów ale już nie chciało mi się wyjmować z folii.. @oliwka_11 w miarę na Środku masz komplet króla lwa- szary z żółta czapeczka :)
1522085117-9534c8d251c8d7b0-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wypasik[emoji12]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Klaudia nie wiem sama czy da sie przez brzuch, ale chyba nie. Bo skoro by sie dalo to by nie robili na polowkowym specjalnie dopochwowo zebycszyjke zmierzyc. Moze ocenil dlugosc na oko/palec przy badaniu? Moj tak robi, tylko jak cos sie dzieje to sprawdza dokladnie przez usg.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Moja lekarka mi powiedziała ostatnio że szyjka długa po połówkowych ale jej powiedziałam że to było przez brzuch i pytałam czy jest to wiarygodne. Powiedziała mi że jest wiarygodne i są tam jakieś normy. Jakby było za mało to na pewno lekarz sprawdzały dopochwowo ale mi wyszło przez brzuch 5,7cm. Teraz też sprawdzała tylko palcem i mówiła że jest ładnie więc usg dopochwowego już mi nie robiła [emoji4]
Jeszcze mam z 80 stron [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Do góry