reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

To faktycznie, oby tylko nie płuca
No oby

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Nie sugeruj się tym bo może ważyć nawet ponad kg na dzień przed porodem lekarza robił mi usg i mówi że mała max 2700 a wyskoczyła 3325 to raz dziewczynie tydzień temu lekarz na dzień przed porodem mówi 3800 a urodziła mała 4200 naprawdę może ważyć dużo więcej spokojnie

w4sqgzu395zb6ngs.png
Uff to dobrze [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz w domku ale jadę z mala na pogotowie na hubalczykow bo mi znaniecka nie przyjęła jeszcze się poklocilam z lekarzem a daj ty spokój mała gorączka blada wymioty mężowi ledwo na rękach dziecko siedzi to ci nie przyjmie no wiesz co głupie 5 min ja pozbawiło by a pierdziele przepisze ja do innej przychodni i w mam gdzie ta na wp.

w4sqgzu395zb6ngs.png
O kurczę biedulka ale ja męczy [emoji20]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie było mnie dwa dni na forum i 100 stron do nadrobienia [emoji33] będę za tydzień [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Skrócę Ci dzisiejszy dzień. Ja @Karla88 @JustMe55 jarałyśmy się paczkami z ciuchami.
@SzczęśliwaCiężarna też upolowała ładne rzeczy.
@oliwka_11 udzielała sex porad (jak co to trzeba pić alko :D)
AAAA i najważniejsze @Wronka199 się zesrała :D

Hehe to nieźle. Ja na to zadoopie przeprowadziłam się wprost z Oxfordu, gdzie autobus jeździł co 3 minuty więc szok był niemały :) Chociaż i tak po Oxie smigalam głównie na rowerze, ale w UK jest zupełnie inna kultura jazdy. W PL się boję jeździć rowerem po drogach.

w57v9n73fe3ysoga.png
Ja po Polsce to samo. Za to w Holandii na rowerze jeździ sie cudnie :) Naprawdę nawet po dużych miastach śmigałam bez strachu, jeździłam po skrzyżowaniach i rondach. Zupełnie inna kultura nie tylko jazdy ale też inne zachowanie kierowców widzących rowerzystę :)

reklama
Do góry