Hehe to nieźle. Ja na to zadoopie przeprowadziłam się wprost z Oxfordu, gdzie autobus jeździł co 3 minuty więc szok był niemały Chociaż i tak po Oxie smigalam głównie na rowerze, ale w UK jest zupełnie inna kultura jazdy. W PL się boję jeździć rowerem po drogach.To o jeden więcej niż z mojego[emoji6]
Ale dobrze, że złożyłaś skargę [emoji106]
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Teraz doczytałam że troszkę większy wychodzi czyli mój byłby teraz idealny no nic lekarka powiedziała że ok to niedoszukuje się może taki ma teraz etap [emoji5] chociaż w szpitalu miał ponad 500 prawie 3 tyg temu także teraz prawie 800 więc chyba jest okiA to by wypadalo podobnie jak u mnie. Tylko, ze ja sn i pietwsze dziecko 4200, wiec sie obawiam[emoji53]
Aniołek[*] 8.08.2017
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Bardzo dobrze popieram co ma do szarpania i krzyczenia palant...To o jeden więcej niż z mojego[emoji6]
Ale dobrze, że złożyłaś skargę [emoji106]
kinga30
To wszystko ok 100g na tydzień idealnieTeraz doczytałam że troszkę większy wychodzi czyli mój byłby teraz idealny no nic lekarka powiedziała że ok to niedoszukuje się może taki ma teraz etap [emoji5] chociaż w szpitalu miał ponad 500 prawie 3 tyg temu także teraz prawie 800 więc chyba jest oki
Margana
Twoj ok, to nasze duze[emoji6]Kurde a ja 25i 0 i 750 coś mały chyba tym bardziej że był o tydzień do przodu od jakiegoś czasu [emoji52]
Aniołek[*] 8.08.2017
Onaszczesliwa2018
No mam nadzieję bo kurde lipcowa mamusia pisała że od niej dziecko prawie kg A Ona 24 tydzień też ma starsze .. No nic niepwuje sobie humoru jak lekarka powiedziała że ok to ok i niedoszukuje się [emoji4]Twoj ok, to nasze duze[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017
Lipcowa mamusia
Ja juz w domku ale jadę z mala na pogotowie na hubalczykow bo mi znaniecka nie przyjęła jeszcze się poklocilam z lekarzem a daj ty spokój mała gorączka blada wymioty mężowi ledwo na rękach dziecko siedzi to ci nie przyjmie no wiesz co głupie 5 min ja pozbawiło by a pierdziele przepisze ja do innej przychodni i w mam gdzie ta na wp.
kinga30
Za 9 dni idę do gin ciekawe ile moje bedzie miało ale to bede 25+0No mam nadzieję bo kurde lipcowa mamusia pisała że od niej dziecko prawie kg A Ona 24 tydzień też ma starsze .. No nic niepwuje sobie humoru jak lekarka powiedziała że ok to ok i niedoszukuje się [emoji4]
kinga30
Moze jakaś jelitowka?Ja juz w domku ale jadę z mala na pogotowie na hubalczykow bo mi znaniecka nie przyjęła jeszcze się poklocilam z lekarzem a daj ty spokój mała gorączka blada wymioty mężowi ledwo na rękach dziecko siedzi to ci nie przyjmie no wiesz co głupie 5 min ja pozbawiło by a pierdziele przepisze ja do innej przychodni i w mam gdzie ta na wp.
reklama
Lipcowa mamusia
Nie sugeruj się tym bo może ważyć nawet ponad kg na dzień przed porodem lekarza robił mi usg i mówi że mała max 2700 a wyskoczyła 3325 to raz dziewczynie tydzień temu lekarz na dzień przed porodem mówi 3800 a urodziła mała 4200 naprawdę może ważyć dużo więcej spokojnieNo mam nadzieję bo kurde lipcowa mamusia pisała że od niej dziecko prawie kg A Ona 24 tydzień też ma starsze .. No nic niepwuje sobie humoru jak lekarka powiedziała że ok to ok i niedoszukuje się [emoji4]
Podziel się: