reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

To o jeden więcej niż z mojego[emoji6]
Ale dobrze, że złożyłaś skargę [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Hehe to nieźle. Ja na to zadoopie przeprowadziłam się wprost z Oxfordu, gdzie autobus jeździł co 3 minuty więc szok był niemały :) Chociaż i tak po Oxie smigalam głównie na rowerze, ale w UK jest zupełnie inna kultura jazdy. W PL się boję jeździć rowerem po drogach.

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
A to by wypadalo podobnie jak u mnie. Tylko, ze ja sn i pietwsze dziecko 4200, wiec sie obawiam[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Teraz doczytałam że troszkę większy wychodzi czyli mój byłby teraz idealny no nic lekarka powiedziała że ok to niedoszukuje się może taki ma teraz etap [emoji5] chociaż w szpitalu miał ponad 500 prawie 3 tyg temu także teraz prawie 800 więc chyba jest oki

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz doczytałam że troszkę większy wychodzi czyli mój byłby teraz idealny no nic lekarka powiedziała że ok to niedoszukuje się może taki ma teraz etap [emoji5] chociaż w szpitalu miał ponad 500 prawie 3 tyg temu także teraz prawie 800 więc chyba jest oki

To wszystko ok 100g na tydzień idealnie

Twoj ok, to nasze duze[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No mam nadzieję bo kurde lipcowa mamusia pisała że od niej dziecko prawie kg A Ona 24 tydzień też ma starsze .. No nic niepwuje sobie humoru jak lekarka powiedziała że ok to ok i niedoszukuje się [emoji4]

@Lipcowa mamusia jak u Ciebie???

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz w domku ale jadę z mala na pogotowie na hubalczykow bo mi znaniecka nie przyjęła jeszcze się poklocilam z lekarzem a daj ty spokój mała gorączka blada wymioty mężowi ledwo na rękach dziecko siedzi to ci nie przyjmie no wiesz co głupie 5 min ja pozbawiło by a pierdziele przepisze ja do innej przychodni i w mam gdzie ta na wp.

w4sqgzu395zb6ngs.png

No mam nadzieję bo kurde lipcowa mamusia pisała że od niej dziecko prawie kg A Ona 24 tydzień też ma starsze .. No nic niepwuje sobie humoru jak lekarka powiedziała że ok to ok i niedoszukuje się [emoji4]

Za 9 dni idę do gin ciekawe ile moje bedzie miało ale to bede 25+0

Ja juz w domku ale jadę z mala na pogotowie na hubalczykow bo mi znaniecka nie przyjęła jeszcze się poklocilam z lekarzem a daj ty spokój mała gorączka blada wymioty mężowi ledwo na rękach dziecko siedzi to ci nie przyjmie no wiesz co głupie 5 min ja pozbawiło by a pierdziele przepisze ja do innej przychodni i w mam gdzie ta na wp.

w4sqgzu395zb6ngs.png
Moze jakaś jelitowka?

reklama

Nie sugeruj się tym bo może ważyć nawet ponad kg na dzień przed porodem lekarza robił mi usg i mówi że mała max 2700 a wyskoczyła 3325 to raz dziewczynie tydzień temu lekarz na dzień przed porodem mówi 3800 a urodziła mała 4200 naprawdę może ważyć dużo więcej spokojnie

w4sqgzu395zb6ngs.png

Do góry