reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wlasnie nie ma [emoji33] . to taki tyci supermarket. Ale ciut wiekszy jest jakies 10km o musze sie przejechac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Warto :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Witajcie :) maatko do nadrobienia mam 60 stron do wieczora mi zejdzie :D u nas wszystko wporzadku :) dzis wrocilismy do domu wczoraj robilismy male zakupy swiateczne:) musze jeszcze liste zrobic czego brakuje ,, Mały kopie najczesciej z rana i wieczorem

Nie było mnie dwa dni na forum i 100 stron do nadrobienia [emoji33] będę za tydzień [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Powodzenia :):*
Mowisz ze nie dalabys rady?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem co masz na myśli , ale chodzi mi o to ,że jakoś nie lubię całować się z nim i czuć , że pił piwo wcześniej albo ja trzeźwa on podpity. :p

Zareagowali jako na to?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Tylko anulowali niesłusznie wystawiony mandat. Nie wiem co z tym kanarem bo potem juz urodziłam i wyleciała mi ta sprawa z głowy. Ja nie miałam wyjścia i musialam zrobić prawko bo z mojego zadoopia jedzie jeden autobus na 2 godziny mniej wiecej, więc porażka.

w57v9n73fe3ysoga.png

Super, ze wszystko ok! Jaki duzy chlopczyk[emoji5]Ktory to dokladnie tydzien i dzien?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
24 i 0. No wymiarowo jest niby 25i2. Lepiej większy niż za mały. A ja i tak mam CC więc waga mu niestraszna. Jeśli prawda że każde następne cięższe dziecko to ok. Pierwsze 3440(37i5tc)drugi (3600 38i3)

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry