reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny te które biorą globulki mam takie nietypowe pytanie bo ja muszę też 2 razy w tygodniu sobie aplikować globulke i dziś kurde tak jeszcze nie miałam z powodu takiego że nie mogę używać wkładek bo mnie wszystko tam boli niewiem co mi się w ciąży pozmienialo ale już próbowałam różnych a i tak każde mnie uczulaja więc nieużywam tylko często zmieniam bieliznę ale to nie o to chodzi bo wczoraj zaaplikowalam i dziś rano wstałam i jakoś tak dużo było tej wydzieliny że aż trochę spodenki od piżamy były mokre czy to normalne ? Co nie dość wydzielina ż tabletki jasna to do tego taka mega wodnista obok tak jakby woda .. macie tak też ?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kinia zleci szybko ja to sobie mowie oby do czerwca a pozniej niech sie dzieje co chce. Wizyte mam 6 czerwca to wtedy bede brala skierowanie na cc i pojade ustalic termin. Po drodze mam 45 tesciow rocznice dzieciakow, pozniej maja splyw kajakowy 3 dniowy. Wiec ciagle cos bedzie sie dzialo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo Ty jesteś, który tydzień? Ja tez tak liczę teraz do świąt, po świętach 4 mam wizytę to będzie 25 tydz skonczony potem do 29 kwietnia moj Kacper ma urodziny ☺️ 20 maja idziemy na komunię to już bedzbę skończony 31 tydzień i mamy czerwiec ☺️ w czerwcu jeszcze 14 mamy ważny dzień ale to juz będę skonczony 35 tydzień

Witamy witamy [emoji846] słoneczko za oknem aż chce się iść na spacer [emoji6] grzeszę w ten piękny dzień majonezem z rana [emoji23] miłego dnia dziewczęta [emoji39][emoji847]
73a838f8c4ebd995652053d02cc2edb6.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Mmmm smacznego [emoji4] ja dziś zjadłam 2 kromeczki chleba z ogórkiem kiszonym [emoji4]

U mnie sa jeziora,zalewy termy w okolicy. Zawsze jak D jezdzil na ryby to zabieralismy caly majdan(kocyki,rozkladany stolik,krzeselka,psa grila) i na caly dzien jezdzilismy. Chlopaki z D siedzieli przy wedkach a ja z Oliwia pichcilam.

To my w Polsce mamy z 10 min i to spacerkiem do takiego ogromnego zalewu też pięknie tam a teraz wiosna to już pewnie w ogóle [emoji4] rozmawialiśmy w ogóle z moim ostatnio o powrocie do pl i jak wszystko będzie dobrze i uda nam się dom wyremontować postawić warsztat i coś odłożyć to do 5 lat chcielibyśmy zjechać. Tutaj jest lepiej , oczywiście ale jednak człowiek nigdy nie będzie u siebie

Bo Ty jesteś, który tydzień? Ja tez tak liczę teraz do świąt, po świętach 4 mam wizytę to będzie 25 tydz skonczony potem do 29 kwietnia moj Kacper ma urodziny [emoji5] 20 maja idziemy na komunię to już bedzbę skończony 31 tydzień i mamy czerwiec [emoji5] w czerwcu jeszcze 14 mamy ważny dzień ale to juz będę skonczony 35 tydzień
Dzis jestem rowno 26t0d czyli skonczony 26 a zaczynam 27. Najwazniejsze to zeby nie bylo komplilacji zadnych zeby spokojnie "toczyc sie" [emoji4] to widze ze i ty masz po drodze troche "atrakcji"

Dziewczyny u mnie odrostów nie widać bo od góry nakłada mi ciemniejszy kolor potem dopiero jasny wiec ja chodzę rac na 3-4 miesiące odrost zrobić a raczej odświeżyć jeste zadowolona chociaż musze się przyzwyczaić bo tak jakoś jano wygladam Hahah

Ja wstałam o 9 zjadłam śniadanie marcelina szła do kościoła z Łukaszem a ja na sklep bo u nas niedziela handlowa wiec siedzę j czekam na kogoś ale mysle ze jak po godz nie będzie ludzi to spadam do domu dziś idziemy na urodziny do 3 latka zażyczył sobie kuchnie bo lubi gotować Haha gagatek mały
U nas pięknie ciepło słońce jest wiosna w pełni

Udanego dnia !! Buziaki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis jestem rowno 26t0d czyli skonczony 26 a zaczynam 27. Najwazniejsze to zeby nie bylo komplilacji zadnych zeby spokojnie "toczyc sie" [emoji4] to widze ze i ty masz po drodze troche "atrakcji"

Trochę tak i tak dzieki nim odliczam ☺️ jeszcze 10 kwietnia rocznica ślubu 8 teraz bedzie ☺️ ja dzisiaj 23+4

Dziewczyny u mnie odrostów nie widać bo od góry nakłada mi ciemniejszy kolor potem dopiero jasny wiec ja chodzę rac na 3-4 miesiące odrost zrobić a raczej odświeżyć jeste zadowolona chociaż musze się przyzwyczaić bo tak jakoś jano wygladam Hahah

Ja wstałam o 9 zjadłam śniadanie marcelina szła do kościoła z Łukaszem a ja na sklep bo u nas niedziela handlowa wiec siedzę j czekam na kogoś ale mysle ze jak po godz nie będzie ludzi to spadam do domu dziś idziemy na urodziny do 3 latka zażyczył sobie kuchnie bo lubi gotować Haha gagatek mały
U nas pięknie ciepło słońce jest wiosna w pełni

Udanego dnia !! Buziaki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No tak dzis niedziela pracujaca. Powiem ci ze powinien zaczac sie ruch bo ciepelko sie robi ,moze ludzie w koncu obudza sie z zimowego amoku. Mojemy chrzesniakowi tez kupywalam kuchnie na 3 urodziny plus zestaw garnkow itd. Ciagle siostrze w garach grzebal wiec wpadlam na pomysl zeby mial swoja ,cieszyl sie jak szalony. Kroil sobie na swojej desce banany itd.

reklama
To my w Polsce mamy z 10 min i to spacerkiem do takiego ogromnego zalewu też pięknie tam a teraz wiosna to już pewnie w ogóle [emoji4] rozmawialiśmy w ogóle z moim ostatnio o powrocie do pl i jak wszystko będzie dobrze i uda nam się dom wyremontować postawić warsztat i coś odłożyć to do 5 lat chcielibyśmy zjechać. Tutaj jest lepiej , oczywiście ale jednak człowiek nigdy nie będzie u siebie

Ja ogolnie podziwiam cie i inne dziewczyny ktore tak sie odnalazly za granica. Wiadomo w pl nie zawsze jest rozowo ale lubie ten nasz "burdel"

Do góry