reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj tak masz racje swieta z dzieckiem sa cudowne.(ja to nie wiem jak to logistycznie ogarne) ale u ciebie 1 swieta z maluszkiem na boze narodzenie po drodze.....cos cudownego cie czeka.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Taaaak[emoji7] [emoji7] [emoji7] piękny czas nadchodzi , a tylko 3 miesiące jeszcze [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super,u mnie dzis tez tak slonecznie. Az sie chce wyjsc z domu ,chyba altane trzeba odfoliowac i moze grilla napalic na obiad. O to jest mysl.

Ale fajnie [emoji4] wokół mnie też wiele pięknych miejsc jezior itd ale to dopiero w lipcu będę wam mogła zdjęcia powstawiac jak będziemy spacerowac[emoji4] [emoji7]

Taaaak[emoji7] [emoji7] [emoji7] piękny czas nadchodzi , a tylko 3 miesiące jeszcze [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Dokladnie teraz to juz pikus. A zobaczysz jak zacznie sie czerwiec to wtedy juz na finishu bedziemy. Dobrze kochana ze masz takie podejscie i cos widze ze samopoczucie lepsze. Tak trzymaj.

Dokladnie teraz to juz pikus. A zobaczysz jak zacznie sie czerwiec to wtedy juz na finishu bedziemy. Dobrze kochana ze masz takie podejscie i cos widze ze samopoczucie lepsze. Tak trzymaj.

Ja to już chociaż bym maj chciała to już skoncze 30 tydzień

Dziewczyny padam byłam u fryzjera od 15:00-21:00
Masakra miałam tyle zabiegów efekt końcowy taki
W świetle zachodzi lekko pod pudrowy roz
1521927510-e990e11a64ce78dd-aaaaaa.jpeg
1521927539-6a67cd5828b4f13d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznie *.*
Sama od kilku miesięcy mam ochotę coś zrobić na głowie, ale kilka lat się farbowałam na jasny blond i później te odrosty mnie męczyły. Włosy zniszczone.. teraz bym chciała lekko rozjaśnić, jakiś refleks dać. Nawet coś w podobnym kolorze do twojego. Ale boje się znowu odrostów i uganiania :(

A ja nie lubię... Nie lubię jak ktoś mnie czesze, nie znoszę farb itd... W sumie ostatnio się farbowałam u fryzjera przed swoim ślubem...
Od tego czasu tylko ziołowe, w kolorze prawie jak mój naturalny, żeby siwych nie mieć....
Jestem jednak leń [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ooo. Ja uwielbiam. Mogłabym godzinami siedzieć, niech mi ktoś robi fryzury, czesze,drapie.. cokolwiek <3
Na moje to chyba każda muzyka działa, ale najczęściej będzie slyszec czadomena bo Kacper uwielbia Ty jesteś ruda hahaha. Mowi na to szalone piosenki i ciągle sobie włącza na youtubie. Wiec Agatka słucha disco polo☺️
Będzie imprezowa Agatka :D
Ha pierwsze okno umyłam o 6:30 [emoji28] drugie koło 8 :D tak to jest jak się jest przyzwyczajonym do wstawania o jednej porze, nawet jakbym chciała to nie dam rady spać dłużej niż do 6.

No ja wiem, ale ja lubię sama wszystko robić :) Chociaż jeszcze zostały mi dwa okna i jeszcze jeden balkon i już mi się ich nie uda umyć samodzielnie bo mama zapowiedziała, że jutro mi umyje :p A tak właściwie to czemu nie można myć okien?

@Karla88 super kolor :) Mnie zawsze kusi, zrobienie jakiegoś fajnego koloru ale za każdym razem się potem wkurzam bo za szybko widać mi odrosty. To samo mam z obcinaniem bo nigdy nie jest tak jakbym chciała a już odechciewa mi się szukanie kolejnych fryzjerów.

Słyszałam , że się łożysko odkleja ale nie wiem czy to nie tylko gadanie. Choć całkiem możliwe. Bo raczej nie powinno się myć okien w ciąży. W ogóle podnosić rąk do góry.
Coś Ty uwielbiam jak broi w brzuszku [emoji4]

Ja też :D ale wczoraj skakała tak mocno i tak długo , że dostałam skurczy i musiałam ją uśpić melodyjkami :D
O jejku czyli imprezy nie dla Filipka [emoji4]

Mały będzie oazą spokoju, nie dla niego takie wrzaski :D
Ja dzisiaj wstałam tak głodna, że wylezec nie moglam☺️
Dlaczego mnie to nie dziwi ? :biggrin2::blink::laugh2:

Witamy witamy [emoji846] słoneczko za oknem aż chce się iść na spacer [emoji6] grzeszę w ten piękny dzień majonezem z rana [emoji23] miłego dnia dziewczęta [emoji39][emoji847]
73a838f8c4ebd995652053d02cc2edb6.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale fajnie [emoji4] wokół mnie też wiele pięknych miejsc jezior itd ale to dopiero w lipcu będę wam mogła zdjęcia powstawiac jak będziemy spacerowac[emoji4] [emoji7]

U mnie sa jeziora,zalewy termy w okolicy. Zawsze jak D jezdzil na ryby to zabieralismy caly majdan(kocyki,rozkladany stolik,krzeselka,psa grila) i na caly dzien jezdzilismy. Chlopaki z D siedzieli przy wedkach a ja z Oliwia pichcilam.

Ja to już chociaż bym maj chciała to już skoncze 30 tydzień
Kinia zleci szybko ja to sobie mowie oby do czerwca a pozniej niech sie dzieje co chce. Wizyte mam 6 czerwca to wtedy bede brala skierowanie na cc i pojade ustalic termin. Po drodze mam 45 tesciow rocznice dzieciakow, pozniej maja splyw kajakowy 3 dniowy. Wiec ciagle cos bedzie sie dzialo.

Ślicznie *.*
Sama od kilku miesięcy mam ochotę coś zrobić na głowie, ale kilka lat się farbowałam na jasny blond i później te odrosty mnie męczyły. Włosy zniszczone.. teraz bym chciała lekko rozjaśnić, jakiś refleks dać. Nawet coś w podobnym kolorze do twojego. Ale boje się znowu odrostów i uganiania :(

Ooo. Ja uwielbiam. Mogłabym godzinami siedzieć, niech mi ktoś robi fryzury, czesze,drapie.. cokolwiek <3

Będzie imprezowa Agatka :D

Słyszałam , że się łożysko odkleja ale nie wiem czy to nie tylko gadanie. Choć całkiem możliwe. Bo raczej nie powinno się myć okien w ciąży. W ogóle podnosić rąk do góry.

Ja też :D ale wczoraj skakała tak mocno i tak długo , że dostałam skurczy i musiałam ją uśpić melodyjkami :D

Mały będzie oazą spokoju, nie dla niego takie wrzaski :D

Dlaczego mnie to nie dziwi ? :biggrin2::blink::laugh2:
No jak się za mną wyda to bedzie lubiła imprezy ☺️ a jak za tata to wcale mój mąż w ogóle na imprezy nie chodził i nie lubi tanczyc☺️ a jak gdzieś idziemy to tańczy tylko ze mną dlatego, że ja lubię ☺️ hahahaha Klaudia mówisz, że to już normalka, że ja taką wyglodniala

reklama
Witamy witamy [emoji846] słoneczko za oknem aż chce się iść na spacer [emoji6] grzeszę w ten piękny dzień majonezem z rana [emoji23] miłego dnia dziewczęta [emoji39][emoji847]
73a838f8c4ebd995652053d02cc2edb6.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Smacznego. Ja dzis kanapeczki z salata pieczonym schabikiem i kiszonym ogorkiem. Ost. Kroluja u mnie ogory(Mati mi podjada) i sledzie. Ksiazkowa ciaza hahahaha jeszcze tylko brak czeko po sledziu. A widze ze u ciebie solidna porcja majo.

Do góry