G
gosc12
Gość
Ja zapomniałamDzień dobry...!
...obudziłam się jako PIERWSZA! Fran śpi, rodzice śpią...Dobrze, że chociaż część Was nie śpi
PAMIĘTACIE O ZMIANIE CZASU?
Kochana, bardzo chętnie- jak tylko kupięJest baaaardzo prosta, taka elegancka bardziej. Ma długi, luźy rękaw, z pęknięciem wzdłuż, więc idealna na cieplejsze i chłodniejsze dni, poza tym po figurze, do kolana- ale nie obcisła, więc nawet nei widać jakoś specjalnie że jestem w ciąży
Nie lubisz ogólnie siedzieć tyle godz. czy w ogóle nie lubisz jak ktoś obcy coś robi Ci z włosami? Ja z moim fryzjerem znam się od swojego ślubu no i związek z nim przetrwał a małżeństwo nie![]()
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
NOO. ciekawi to bardzo. Jakie to dzieciątko będzie, co będzie lubiło, jak wyglądało <3.Oj biedulek . Mój R do 3 lat podobno był straaaasznym niejadkiem i tesciowka musiała mu na sile coś wciskać, za to u mnie z jedzeniem nie było problemu a najlepsza była parowka [emoji23] i później mi został ale wygląd jak parowka [emoji23] ciekawe w kogo się wda ten nasz mały lobuziak[emoji4] wczoraj tak sobie lezelismy i mówiłam mojemu ciekawe jaki mały będzie czy będę go karmić piersią czy będzie grzeczny i jak to w ogóle będzie [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mogę się doczekać aż będziemy wrzucały zdjęcia po porodzie
Czemu nie mam altanySuper,u mnie dzis tez tak slonecznie. Az sie chce wyjsc z domu ,chyba altane trzeba odfoliowac i moze grilla napalic na obiad. O to jest mysl.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 30koncze pod koniec maja dopieroJa to już chociaż bym maj chciała to już skoncze 30 tydzień
SmacznegoWitamy witamy [emoji846] słoneczko za oknem aż chce się iść na spacer [emoji6] grzeszę w ten piękny dzień majonezem z rana [emoji23] miłego dnia dziewczęta [emoji39][emoji847]![]()
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
HahaNo jak się za mną wyda to bedzie lubiła imprezya jak za tata to wcale mój mąż w ogóle na imprezy nie chodził i nie lubi tanczyc
a jak gdzieś idziemy to tańczy tylko ze mną dlatego, że ja lubię
hahahaha Klaudia mówisz, że to już normalka, że ja taką wyglodniala
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)