reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry...!

...obudziłam się jako PIERWSZA! Fran śpi, rodzice śpią... :o Dobrze, że chociaż część Was nie śpi :D

PAMIĘTACIE O ZMIANIE CZASU? :)

Kochana, bardzo chętnie- jak tylko kupię :) Jest baaaardzo prosta, taka elegancka bardziej. Ma długi, luźy rękaw, z pęknięciem wzdłuż, więc idealna na cieplejsze i chłodniejsze dni, poza tym po figurze, do kolana- ale nie obcisła, więc nawet nei widać jakoś specjalnie że jestem w ciąży :)

Nie lubisz ogólnie siedzieć tyle godz. czy w ogóle nie lubisz jak ktoś obcy coś robi Ci z włosami? Ja z moim fryzjerem znam się od swojego ślubu no i związek z nim przetrwał a małżeństwo nie ;)
Ja zapomniałam :D a mimo wszystko obudziłam się o 10:00 . Czyli wcześniej o 9:00? Nie mogę się nigdy polapac w tych zmianach :/ powinna być 9 a jest 10 to jaki to dzień dłuższy .. :eek:
Oj biedulek . Mój R do 3 lat podobno był straaaasznym niejadkiem i tesciowka musiała mu na sile coś wciskać, za to u mnie z jedzeniem nie było problemu a najlepsza była parowka [emoji23] i później mi został ale wygląd jak parowka [emoji23] ciekawe w kogo się wda ten nasz mały lobuziak[emoji4] wczoraj tak sobie lezelismy i mówiłam mojemu ciekawe jaki mały będzie czy będę go karmić piersią czy będzie grzeczny i jak to w ogóle będzie [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
NOO. ciekawi to bardzo. Jakie to dzieciątko będzie, co będzie lubiło, jak wyglądało <3.
Nie mogę się doczekać aż będziemy wrzucały zdjęcia po porodzie :D dopiero przeglądałam zdjęcia testów :p
Super,u mnie dzis tez tak slonecznie. Az sie chce wyjsc z domu ,chyba altane trzeba odfoliowac i moze grilla napalic na obiad. O to jest mysl.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Czemu nie mam altany :(
Ja to już chociaż bym maj chciała to już skoncze 30 tydzień
Ja 30koncze pod koniec maja dopiero :(
Witamy witamy [emoji846] słoneczko za oknem aż chce się iść na spacer [emoji6] grzeszę w ten piękny dzień majonezem z rana [emoji23] miłego dnia dziewczęta [emoji39][emoji847]
73a838f8c4ebd995652053d02cc2edb6.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Smacznego :):)
No jak się za mną wyda to bedzie lubiła imprezy ☺️ a jak za tata to wcale mój mąż w ogóle na imprezy nie chodził i nie lubi tanczyc☺️ a jak gdzieś idziemy to tańczy tylko ze mną dlatego, że ja lubię ☺️ hahahaha Klaudia mówisz, że to już normalka, że ja taką wyglodniala
Haha :D od kad pamiętam to kojarzysz mi się z jedzeniem :laugh2:

reklama
Trochę tak i tak dzieki nim odliczam [emoji5] jeszcze 10 kwietnia rocznica ślubu 8 teraz bedzie [emoji5] ja dzisiaj 23+4
O widzisz jeszcze jedna okazja do swietowania. Ja w zeszlym roku mialam 10 rocznice a ze slub bralismy w lipcu to impreza na swiezym powietrzu byla.

Ja zapomniałam :D a mimo wszystko obudziłam się o 10:00 . Czyli wcześniej o 9:00? Nie mogę się nigdy polapac w tych zmianach :/ powinna być 9 a jest 10 to jaki to dzień dłuższy .. :eek:

NOO. ciekawi to bardzo. Jakie to dzieciątko będzie, co będzie lubiło, jak wyglądało <3.
Nie mogę się doczekać aż będziemy wrzucały zdjęcia po porodzie :D dopiero przeglądałam zdjęcia testów [emoji14]

Taaak będziemy slac pozdrowienia z porodowki w lipcu z bobaskami[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

O widzisz jeszcze jedna okazja do swietowania. Ja w zeszlym roku mialam 10 rocznice a ze slub bralismy w lipcu to impreza na swiezym powietrzu byla.

Lipiec ładny miesiąc ☺️ i też juz ładny staż macie☺️ my się wczoraj śmialiśmy, że przez 8 lat nic się nie zmieniło bo tez z brzuchem chodziłam ☺️

Jutro Was wystawiam i nie idę na glukozę :oops: Mama mnie przegadała , że lepiej jak pójdziemy we wtorek bo będzie mogła iść ze mną. Mogę się źle czuć i lepiej , żebym nie wracała sama.. tak, że opuszczam Was jutro ale trzymam mocno kciuki :*

A tak w ogóle to o której trzeba tam być ? O 7 jak będę to będzie dobrze ?

Dzisiaj ja muszę być twarda jak ostatnio @SzczęśliwaCiężarna :D a szkoda , że niedziela bo mi czas bez Was nie będzie leciał :huh: Wczoraj od 15:00 nie miałam kontaktu z K. Wiedziałam , że weekend , że pewnie się napiją z chłopakami po całym tygodniu na budowie. Ale cholera, ciężko spojrzeć w telefon? Napisać czy wszystko dobrze ? .. nic. Dopiero o 23 wczoraj łaskawie zdziwiony , że ja jestem zła. To mu powiedziałam, że się nie zainteresował cały dzień co ze mną , co z dzieckiem tylko olał bo picie. A ciekawe jak bym wczoraj urodziła bo by była taka sytuacja w lipcu. To by nawet nie wiedział. I dzisiaj smsy i telefony. Ale mam go gdzieś. Nie miał wczoraj czasu dla mnie to ja nie mam go dzisiaj dla niego.
Mam nadzieję , że mnie nie pokusi żeby napisać. :hmm:

Nie mogę się doczekać aż będziemy wrzucały zdjęcia po porodzie :D dopiero przeglądałam zdjęcia testów :p

Też Ci zleci☺️ tylko jak się tak czeka i jeszcze dziewczyny są wyżej to się wydaje tyle czasu ☺️

Smacznego. Ja dzis kanapeczki z salata pieczonym schabikiem i kiszonym ogorkiem. Ost. Kroluja u mnie ogory(Mati mi podjada) i sledzie. Ksiazkowa ciaza hahahaha jeszcze tylko brak czeko po sledziu. A widze ze u ciebie solidna porcja majo.

O zapomniałam, że wczoraj sałatę kupiłam [emoji23][emoji23][emoji23] solidna? Dla mnie minimalna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji55]

Taaak będziemy slac pozdrowienia z porodowki w lipcu z bobaskami[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

To będzie cudowne :):)
( Tak poza tym , to czemu ja nie mam tych emotikonek co wy.. :oops: tej z serduszkami w oczach, w ogóle serduszek , płaczacej ze śmiechu minki, w ogóle płaczącej minki :no2: )

reklama
Jutro Was wystawiam i nie idę na glukozę :oops: Mama mnie przegadała , że lepiej jak pójdziemy we wtorek bo będzie mogła iść ze mną. Mogę się źle czuć i lepiej , żebym nie wracała sama.. tak, że opuszczam Was jutro ale trzymam mocno kciuki :*

A tak w ogóle to o której trzeba tam być ? O 7 jak będę to będzie dobrze ?

Dzisiaj ja muszę być twarda jak ostatnio @SzczęśliwaCiężarna :D a szkoda , że niedziela bo mi czas bez Was nie będzie leciał :huh: Wczoraj od 15:00 nie miałam kontaktu z K. Wiedziałam , że weekend , że pewnie się napiją z chłopakami po całym tygodniu na budowie. Ale cholera, ciężko spojrzeć w telefon? Napisać czy wszystko dobrze ? .. nic. Dopiero o 23 wczoraj łaskawie zdziwiony , że ja jestem zła. To mu powiedziałam, że się nie zainteresował cały dzień co ze mną , co z dzieckiem tylko olał bo picie. A ciekawe jak bym wczoraj urodziła bo by była taka sytuacja w lipcu. To by nawet nie wiedział. I dzisiaj smsy i telefony. Ale mam go gdzieś. Nie miał wczoraj czasu dla mnie to ja nie mam go dzisiaj dla niego.
Mam nadzieję , że mnie nie pokusi żeby napisać. :hmm:
Trzymam się w postanowieniu razem z Tobą! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji8]

Do góry