reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To jA o 6[emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie zaskoczyła zmiana czasu. Usypiałam młodego i tak patrzę... prawie 2:00 a on nie chce zasnąć, w końcu przysnął, a tu na zegarze 3:08 i zdziwienie, bo przecież nie pamiętam, żebym spała... Dopiero po chwili skojarzyłam, że mi się zegar przestawił.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też narazie nie, nie wysiedze w kościele bo potem wszystko boli. Ze święconka pójdziemy żeby chociaż trochę poczuc te Święta
No ja zapytam lekarki czy mogłabym właśnie chociaż na swieconke iść [emoji4] bo też chciałabym chociaż troszkę te święta poczuć mimo że będą leżące i pewnie sami je spędzimy, ale za to w przyszłym roku już mały będzie z nami i pójdziemy w trójkę [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie zaskoczyła zmiana czasu. Usypiałam młodego i tak patrzę... prawie 2:00 a on nie chce zasnąć, w końcu przysnął, a tu na zegarze 3:08 i zdziwienie, bo przecież nie pamiętam, żebym spała... Dopiero po chwili skojarzyłam, że mi się zegar przestawił.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahahah to musiałaś mieć faktycznie niezłą zagadkę, nie wiem czy bym to szybko ogarnęła z moim mózgiem ciążowym i to w środku nocy :D

No ja zapytam lekarki czy mogłabym właśnie chociaż na swieconke iść [emoji4] bo też chciałabym chociaż troszkę te święta poczuć mimo że będą leżące i pewnie sami je spędzimy, ale za to w przyszłym roku już mały będzie z nami i pójdziemy w trójkę [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

No właśnie, za rok będzie super, więc jak Ci czasami smutno to pamiętaj że tak naprawde te 3 mce to nic w porównaniu z resztą życia :D Wow, patetycznie mi wyszło ale taka prawda! :)

Co do jedzenia- Fran jadł wszystko do 3 r.ż, tzn warzywa owoce itp normalnie a teraz.... zmuszenie go do warzyw, owoców jest wyczynem... masakra i do dzisiaj nie mam pojęcia co miało na to wpływ...

Hahahah to musiałaś mieć faktycznie niezłą zagadkę, nie wiem czy bym to szybko ogarnęła z moim mózgiem ciążowym i to w środku nocy :D

No właśnie, za rok będzie super, więc jak Ci czasami smutno to pamiętaj że tak naprawde te 3 mce to nic w porównaniu z resztą życia :D Wow, patetycznie mi wyszło ale taka prawda! :)

Co do jedzenia- Fran jadł wszystko do 3 r.ż, tzn warzywa owoce itp normalnie a teraz.... zmuszenie go do warzyw, owoców jest wyczynem... masakra i do dzisiaj nie mam pojęcia co miało na to wpływ...
Oczywiście mały skarb jest tego wart[emoji7]

Dzień dobry...!

...obudziłam się jako PIERWSZA! Fran śpi, rodzice śpią... :o Dobrze, że chociaż część Was nie śpi :D

PAMIĘTACIE O ZMIANIE CZASU? :)

Kochana, bardzo chętnie- jak tylko kupię :) Jest baaaardzo prosta, taka elegancka bardziej. Ma długi, luźy rękaw, z pęknięciem wzdłuż, więc idealna na cieplejsze i chłodniejsze dni, poza tym po figurze, do kolana- ale nie obcisła, więc nawet nei widać jakoś specjalnie że jestem w ciąży :)

Nie lubisz ogólnie siedzieć tyle godz. czy w ogóle nie lubisz jak ktoś obcy coś robi Ci z włosami? Ja z moim fryzjerem znam się od swojego ślubu no i związek z nim przetrwał a małżeństwo nie ;)

@oliwka_11, Ty imprezowiczko! :D Czytałam Twoje posty i zastanawiałam się co ty robisz na forum tak późno w nocy :D ale już wszystko jasne :) Fajną mieliście rodzinną bibę :D CIekawe do której pośpicie :D

Jesteś pieszczochem! :) Ale ja właśnie odpadam jak ktoś przy myciu masuje mi skórę głowy... mmmmm....
Ja juz wcinam sniadanie a cala reszta jeszcze chrapie.....dzieciaki jak zabite. d tylko wstal napic sie lodowatej coli.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

O jejku czyli imprezy nie dla Filipka [emoji4]

Oby nie wdal sie w tatusia..... Ja imprezowa bylam i dzieciaki sa. Za to tatus tak pol na pol jak procenty buzuja wtedy nogi go rwa do tanca.

Wiosna za oknem u moich rodziców :)

1521964754-411e2b393aee8b27-aaaaaa.jpeg

W ogóle rodzice maja super bo to co widzicie to mały ogród zoologiczny, wiec Franek miał długo wrażenie ze dziadkowie prowadzą zoo [emoji23][emoji23][emoji23]

Oj tak masz racje swieta z dzieckiem sa cudowne.(ja to nie wiem jak to logistycznie ogarne) ale u ciebie 1 swieta z maluszkiem na boze narodzenie po drodze.....cos cudownego cie czeka.

reklama
Wiosna za oknem u moich rodziców :)

1521964754-411e2b393aee8b27-aaaaaa.jpeg

W ogóle rodzice maja super bo to co widzicie to mały ogród zoologiczny, wiec Franek miał długo wrażenie ze dziadkowie prowadzą zoo [emoji23][emoji23][emoji23]

Super,u mnie dzis tez tak slonecznie. Az sie chce wyjsc z domu ,chyba altane trzeba odfoliowac i moze grilla napalic na obiad. O to jest mysl.

Do góry