reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No, posprzatane[emoji3] Jeszcze M odkurzy i podlogi pomyje i bedzie wszystko[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No i elegancko:-)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najwazniejsze jest przy dlugich podrozach czeste robienie przerw. I to nie taka przerwa, ze karmimy dziecko i spowrotem, tylko trzeba je wyjac na troche z fotelika, w dogodnej pozycji ponosic zeby rozprostowalo kosci, a najlepiej to polozyc jak sie da na jakims twardym podlozu zeby swobodnie sobie pofikalo. Niestety to sporo wydluza podroz[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No liczę się z tym że pojedziemy parę godz dłużej , mam nadzieję tylko że mały będzie lubial jeździć autem bo podobno są wyjątki które nie lubia[emoji1]

Agnieszka - to rzeczywiscie nie malo mialas atrakcji. Mi powiedzieli, ze moja szyjka jest bardzo spulchniona I troszke za mocno ukrwiona cokolwiek to znaczy.... uwazaj na siebie I dbajcie o siebie dziewczyny.
A teraz wkrecam sobie, ze cos mi leci...
Dziewczyny, czy macie wodniste wydzieliny?
Ale normalnie przezroczyste jak woda. Robilam siku, zdjelam stara wkladke, wymienilam na nowa, a na majtkach wodnista spora plama I to samo mialam wczoraj. I nie wiem czy to przeciekalo mi z wkladki (kupilam takie naturalne, bawelniane , bez chemikalii itp, wiec sa mniej wytrzymale I mniej wsiakaja) czy naprawde cos mi leci.
Kupilam w pl paseczki ph, bo tu nawet nie maja, ale zanim dojda to w glowe dostane, a nie chce znowu jechac do szpitala, bo pomysla, ze wariatka.
Szyjka tydzien temu byla zamknieta, ale nie sprawdzili czy sie skraca.
Ach...
Są dostępne w aptekach . Spróbuj może uda Ci się jeszcze dziś je gdzieś kupic
d913917c658cb26828212f0d267bb6b9.jpg

Agnieszka - to rzeczywiscie nie malo mialas atrakcji. Mi powiedzieli, ze moja szyjka jest bardzo spulchniona I troszke za mocno ukrwiona cokolwiek to znaczy.... uwazaj na siebie I dbajcie o siebie dziewczyny.
A teraz wkrecam sobie, ze cos mi leci...
Dziewczyny, czy macie wodniste wydzieliny?
Ale normalnie przezroczyste jak woda. Robilam siku, zdjelam stara wkladke, wymienilam na nowa, a na majtkach wodnista spora plama I to samo mialam wczoraj. I nie wiem czy to przeciekalo mi z wkladki (kupilam takie naturalne, bawelniane , bez chemikalii itp, wiec sa mniej wytrzymale I mniej wsiakaja) czy naprawde cos mi leci.
Kupilam w pl paseczki ph, bo tu nawet nie maja, ale zanim dojda to w glowe dostane, a nie chce znowu jechac do szpitala, bo pomysla, ze wariatka.
Szyjka tydzien temu byla zamknieta, ale nie sprawdzili czy sie skraca.
Ach...
Kilka dziewczyn już pisało o wodnistych wyciekach, ja też takie miewam, ale żeby rozróżnić źródło to najprościej.... powąchać... [emoji23]
Co prawda nie wąchałam nigdy wód plodowych, ale ponoć pachną zupełnie inaczej, a śluz nawet mega wodnisty ma taki charakterystyczny kwaśny zapach...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dwie, jedną w 5tc, gdybym nie robiła testu to bym w ogóle nie wiedziała, drugą na koniec 6tc, dwa dni przed wizytą u gina - serduszko nie zaczęło bić...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kurcze, nie pisalas chyba, co? Przykro mi[emoji20] A znasz przyczyne tych strat? Bo to jednak nie jedna. Moja strana byla 5/6tc, czyli podobnie.
Najwazniejsze, ze tym razem sie udalo i jestesmy juz na takim etapie, a dzieciaczki rosna zdrowo[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No liczę się z tym że pojedziemy parę godz dłużej , mam nadzieję tylko że mały będzie lubial jeździć autem bo podobno są wyjątki które nie lubia[emoji1]

No ponoc sa takie wyjatki. Jest to udreka. Oby Ci sie taki nie trafil! Moja to juz w domu spala jak tylko sie ja do fotelika wsadzilo[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry