reklama
Elodia
Fanka BB :)
Nie. W piątek na wizycie będę miała.
Elodia
Dokladnie. Pierwsza wizyta z usg to będzie :-)
Wiolka1980
Z biedronki mandarynki najlepsze ☺właśnie zjadłamTeż jem [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
ookatkaoo1993
A wiesz że ja w niedzielę kupiłam 2 kilo w Lidlu i nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam takie pyszne mandarynkiZ biedronki mandarynki najlepsze [emoji5]właśnie zjadłam
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nonkatoja
Mam pytanie do dziewczyn które rodziły: jakie były wasze wcześniejsze porody (SN czy CC) i jaki planujecie teraz?
Ja bardzo źle wspominam niestety i dopiero po 7 latach zdecydowałam się na kolejne dziecko (staram się teraz nie myśleć co będzie) Miałam CC na ostro po ponad 30h naturalnego porodu. Niestety CC z powikłaniami. Pionizowany mnie prawie po tygodniu. Synka widziałam dopiero po 24h (wcześniej dostałam buziaka od niego w policzek po wyciągnięciu), ale nie zajmowałam się nim. Był tylko przynoszony w ciągu dnia kiedy spał, żebym go mogła widzieć a jak się budził i zaczynał płakać zabierały go pielęgniarki. Był przebierany, myty i karmiony mm przez nie. Po CC doszłam do siebie dopiero po ponad roku fizycznie, psychicznie zajęło dużo więcej czasu. W kręgu moich znajomych jestem jedyną z taką historią. Reszta dziewczyn (osobiście znam 7 po CC) doszły do siebie szybko, tak w ciągu tygodnia, max 2 tygodni. I same wszystko robiły przy dzieciach. Nie miały żadnych powikłań (oprócz bólu po operacji) Wychodziły ze szpitala od 3 do 5 dni po porodzie.[/QUOTE]
Ja rodzilam sn. Miałam dosyć szybki poród, bez nacięcia i pęknięcia. Bardzo szybko doszłam do siebie. Teraz boję się bólu, ale drugi raz też chciałabym sn. urodziłam w domu narodzin, bez znieczulenia itp.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wiolka1980
Lidl i biedronka to prawie to samo ☺A wiesz że ja w niedzielę kupiłam 2 kilo w Lidlu i nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam takie pyszne mandarynki
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: