reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja słyszałam że bliźniaki są co 2 pokolenie- czyli gdyby Wasi dziadkowie mieli w rodzinie, to mogłoby trafić na Ciebie, a tak może Twoim dzieciom się przydarzą :) U mnie w rodzinie też było dużo ciąż bliźniaczych, ale właśnie wypada że kolejne mogą być dopiero u moich dzieci
U mnie babcia meza miala blizniaczki (mame meza) a ode mnie tez babcia miala blizniakow - moj wujek. Ale mam nadzieje ze szans nie mam przez to zwiekszonych :D

reklama
No placki możesz machnąć wcześniej [emoji14] przynajmniej to :p
Dzisiaj frytki z krążkami cebulowymi, jutro naleśniki bo młoda zamówiła a w piątek placuszki.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

reklama
Ja zaraz zmykam na zakupki i do domu :) Jakbym już nie dotarła na forum to miłego popołudnia kobitki i spokojnej nocy :)

Do góry