Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Jak na leczoA jak robisz sos?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak na leczoA jak robisz sos?
Nigdy nie robiłam lecza, ale ja daje mięso jak na gulasz do tego pomidory krojone w puszcze, trochę koncentratu i papryka konserwowa, mmmm już mi ślinka cieknieJak na leczo
Mmm też bym zjadła krupnik....ale bym placki zezarla u mnie chyba dziś też się pojawią a od wczoraj za mną chodzi krupnik, mój mąż nie lubi więc zjem sama
Ja bym wolała dziewczynkę bo jak będzie chłopiec to w domu 6 facetów i ja sama jednaMoże i chlopak z Ciebie wyjdzie :-) mi tutaj juz na forum wróżyly że chłopak będzie ale to na staraczkach chyba było hehe no a ja sama mam mieszane uczucia tzn nie będę w gdybanie się bawić. Poczekam cierpliwie do 4 msc może będzie już widać co maluch kryje między nóżkami
Nigdy nie robiłam lecza, ale ja daje mięso jak na gulasz do tego pomidory krojone w puszcze, trochę koncentratu i papryka konserwowa, mmmm już mi ślinka cieknie
Mi na brzuchu a juz niedlugo trzeba będzie się na kilka moesiecy z tą pozycją rozstac. A tak to na lewym boku jeszcze.Dziewczyny w jakiej pozycji wam sie najlepiej śpi. ? Ja zanim zaszłam w ciążę nie potrafiłam inaczej spać i zasypiać jak tylko na brzuchu. A teraz ciągle bym spala na lewej stronie. Położę się na prawa bo scierpnie mi lewa to tak nie wygodnie mi ze szok tylko lewa. A na plecach to już wogole bo plecy strasznie bolą .
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Też nie lubię krupniku. Rany ja chce juz piatek. Nie dosc że wizyta to placki ziemniaczane machne.....ale bym placki zezarla u mnie chyba dziś też się pojawią a od wczoraj za mną chodzi krupnik, mój mąż nie lubi więc zjem sama
No placki możesz machnąć wcześniej przynajmniej toTeż nie lubię krupniku. Rany ja chce juz piatek. Nie dosc że wizyta to placki ziemniaczane machne.