SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Wszystko dziewczynki zależy id sprzętu bo czasami serduszko jest a sprzęt jeszcze go nie zauważa [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Jejciu tez bym zjadla mmm pyszotka [emoji16]A ja bym zjadła lazanki ))
No to bellissimo nome franek!Ja wlochy to moj drugi kraj Po polsce chodzilam tam do szkoly Itd I tez akurat padlo na meza narodowosci wloskiej hah
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też jem [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja bym wolała dziewczynkę bo jak będzie chłopiec to w domu 6 facetów i ja sama jedna
Macie tez tak ze jak kichacie to strasznie boli brzuch przez chwilke ? Teraz jak juz wiem ze kichne to normalnie w klebek sie zwijam
Czasami też tak mam takie chwilowe ukłucie, pomaga jak przy kichaniu zegniesz się w półMacie tez tak ze jak kichacie to strasznie boli brzuch przez chwilke ? Teraz jak juz wiem ze kichne to normalnie w klebek sie zwijam
Jej Kinga super wiadomość że w domku, czyli wszystko już dobrzeCześć dziewczyny. Ja w domku. Ale albo mnie mdli albo wymiotuje nie mogę nic przełknąć
Biedna mam nadzieję że mnie to nie czeka... Odpoczywaj kochanaCześć dziewczyny. Ja w domku. Ale albo mnie mdli albo wymiotuje nie mogę nic przełknąć
Nadal plamie i muszę leżeć ale wypuścili do domuJej Kinga super wiadomość że w domku, czyli wszystko już dobrze