reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wszystko dziewczynki zależy id sprzętu bo czasami serduszko jest a sprzęt jeszcze go nie zauważa [emoji4]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

reklama
No to bellissimo nome franek!;)Ja wlochy to moj drugi kraj Po polsce chodzilam tam do szkoly Itd I tez akurat padlo na meza narodowosci wloskiej hah

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to przybijam piąteczkę :) my nie mamy ślubu co prawda, ale juz kilka lat związku za nami.

Też jem [emoji14]

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

...i ja! :)

Ja bym wolała dziewczynkę bo jak będzie chłopiec to w domu 6 facetów i ja sama jedna

O rety! :o Ja mam syna, mój facet też syna więc też chciałabym dziewczynkę... ale z drugiej strony drugi chłopczyk też będzie fajnie :) Mój syn mega chce brata, siostra "ostatecznie" :D

Macie tez tak ze jak kichacie to strasznie boli brzuch przez chwilke ? Teraz jak juz wiem ze kichne to normalnie w klebek sie zwijam

Też tak mam, jakbym miała coś naderwać w środku ;)

Macie tez tak ze jak kichacie to strasznie boli brzuch przez chwilke ? Teraz jak juz wiem ze kichne to normalnie w klebek sie zwijam
Czasami też tak mam takie chwilowe ukłucie, pomaga jak przy kichaniu zegniesz się w pół :)

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry