reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Poważnie w lipcu kończyłaś 30? to tak jak ja :p
8 lipca. Jakbym urodzila 12 dni przed terminem to bym sama sobie prezent na urodziny sprawila hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

reklama
@JustMe55 niekoniecznie stres.....gdyby cos mialo byc to już bym po wynikach widziala. Bo s.p. babcia miala bodajże 54 lata jak na to zmarla. Ale o tym nie mysle. Medycyna o tyle poszla do przodu w prownaniu z tym co bylo 20 lat twmu ze nawet jesli by mi toczeń wyszedl to wieksze szanse na przezycie mam niż moja babcia wtedy

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

Mój synek nazywa się Franek, a mój facet jest włochem więc mówimy do niego często Francesco :D Teraz mamy mega dylemat jakie imię, żeby było w miarę międzynarodowe... Za punkt wyjścia mamy Zosię- bo oboje jesteśmy pewni że dziewczynka ;) , ale pewnie przez tyle miesięcy jeszcze wpadniemy na jakieś inne pomysły :)

No to bellissimo nome franek!;)Ja wlochy to moj drugi kraj Po polsce chodzilam tam do szkoly Itd I tez akurat padlo na meza narodowosci wloskiej hah

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry