reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czy to Twój tak uważa, że tylko zresz i kase wydajesz?

f2w39n7303c24ozn.png

Nie to ja do tego doszłam przy serniku [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja Kruszynka zaczęła mnie w końcu kopać [emoji1] w końcu czuję leżąc na plecach [emoji16] ale niestety nie jestem w stanie zobaczyć bo kopie pod pępkiem i mi brzuch zasłania bo tam już zjeżdża w dół [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Super :) ja już czuję nawet jak stoję , wcześniej tylko ja siedziałam :) więc już coraz czesciej, mocniej i wiele razy widziałam już przez brzuch :)
To zależy od tego jakie ma funkcje :) są takie, które tylko wibruja a i takie, które się bujaja, wibruja, bujaja i wibruja jednocześnie i maja melodyjki :) poczytaj instrukcje

f2w39n7303c24ozn.png
Mój ma melodyjki i wibracje. Myślałam , że zepsuty.:D ale wibracje nie oddziałują czasem źle na dziecko ?
Dostałam maila, że jutro bedzie kurier z naszym wózkiem. Od razu lepszy humor. Ale zantp glowa mnie boli... chyba z nerwów.dziś.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super ! Pochwal się odrazu :)
Ja nawet nie wiem co mam wpisać w google żeby znaleźć wózek. I chyba jednak sobie daruje i będziemy szukać po sklepach :)

Super :) ja już czuję nawet jak stoję , wcześniej tylko ja siedziałam :) więc już coraz czesciej, mocniej i wiele razy widziałam już przez brzuch :)

Mój ma melodyjki i wibracje. Myślałam , że zepsuty.:D ale wibracje nie oddziałują czasem źle na dziecko ?

Super ! Pochwal się odrazu :)
Ja nawet nie wiem co mam wpisać w google żeby znaleźć wózek. I chyba jednak sobie daruje i będziemy szukać po sklepach :)
Nie bo są leciutkie te wibracje :) na krótko nic nie szkodzi :)

f2w39n7303c24ozn.png

Jezzzzuuuu nie jest dobrze- zastanawiałam się jakim cudem czujesz dziecko na swoich plecach :eek:

@Karla88 w płaszcz się na bank zmieścisz:-D

BTW przypomniała mi się taka anegdotka ze szkoły rodzenia: w zimie, wpada w nocy na porodówkę super laska, mega ładna i zadbana jak mówiła położna- w futrze do kostek i mówi że rodzi. Zdejmuje to futro a pod spodem w samej bieliźnie- okazało się że narzuciła tylko to co miała pod ręką, bo przestraszyła się że za moment urodzi ;)
Haha, dobre[emoji23] Myslala, se bedzie jak na filmach i niw zdazy[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

1521653082-067b63e82928a5e4-aaaaaa.jpeg

1521653108-ee901b00c6efcb12-aaaaaa.jpeg

Sernik za 9,99 i żebrak Czesław [emoji23]

Hahaha :D daj mu kawałek :D biedny czeka :D
Wstał niedawno i siedzimy sobie każdy w innym pomieszczeniu :) a się zdziwi bo chleba do pracy nie ma, ale chujowa Pani domu nie musi mu o tym mówić ani lecieć po chleb dla niego :) pójdzie do pracy bez niczego

f2w39n7303c24ozn.png
Nie zajrzał nawet do Ciebie ?
Bądź twarda [emoji23]

Ja się z moim nie kloce a tez jestem chujo** panią domu bo nie gotuje nie sprzątam tylko żre i kasy rozwalam [emoji23]

Chyba jestem pasożytem domowym hahaha

To ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem cudowna Panią domu :D sprzatam, gotuje :D a kto ci gotuje ?:p

reklama
Do góry