reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Lena ma na imię mojego brata corka [emoji14] też spoko i zdrobnienie i powazniej Lena :)
My z dziewczynek to mamy już w rodzinie Zuzie, Zosie, Pole, Anielke i Malwinke :) z chłopców Cypriana, Maksa, Janka, Tymka i Alusia

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Trochę bezsensu ze kazał mi to wypełnić bo większość dotyczy porody naturalnego a o cc zaczęłam coś tam xd w następnym jeszze parę stron będzie :D
Lekarz Ci coś takiego dal do wypełnienia ? Muszę spytac w szpitalu gdzie chce rodzić czy tez muszę mieć plan porodu. Lekarz mi nic nie wspominał :/

Lekarz Ci coś takiego dal do wypełnienia ? Muszę spytac w szpitalu gdzie chce rodzić czy tez muszę mieć plan porodu. Lekarz mi nic nie wspominał :/
Tak tak mój prowadzący mi to dał on również pracuje w szpitalu w którym będę robić :) u mnie w szpitalu chyba jest obowiązkowy plan porodu

reklama
Do góry