olaaa7
Fanka BB :)
Trzymam kciukiWitam się wiosennie i melduję,że dzisiaj wizytuje o 13
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiWitam się wiosennie i melduję,że dzisiaj wizytuje o 13
Mi sie nie podoba dlugosc tej drugiej. Powinna byc olbo krotsza albo dluzsza[emoji5] Pierwsza bardzo ladna.Kiedyś pytałam Was o te sukienki i w końcu wydały mi się za bardzo ozdobne ale teraz jak mam porównanie to stwierdzam, że może faktycznie takie będą odpowiedniejsze na ślub Doradźcie proszę tylko, która Waszym zdaniem lepsza, czy długa z krótkim rękawem czy krótsza z dłuższym rękawem? Ja się skłaniam bardziej przy tej długiej A zawsze można skrócić i będzie można wykorzystać też na mniej uroczyste okazje Tak mi się przynajmniej wydaje
Zobacz załącznik 843245
Zobacz załącznik 843246 Zobacz załącznik 843247
Zobacz załącznik 843248
Mój ma dopiero 10 miesięcy Może jeszcze się utuczy A ten szlafrok to zamówiłaś rozmiar L/XL?
Ta najladniejsza[emoji3]I jest jeszcze ewentualnie taka
Zobacz załącznik 843249
Zobacz załącznik 843250
Zobacz załącznik 843251
Dzieki. Tak wlasnie niby nie jest zle, ale caly czas jakby sie cos rozwijalo.O kurczę pewnie z emocji Ci ta głowa daje popalić [emoji20] A jak ogólnie przeziębienie ?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie też ten chce kupić Koszul jeszcze nie mam, dopiero będę kupowała.
Właśnie ta długość taka ani w dupę ani w oko za przeproszeniem. Jakbym miała tą kupić to bym ją skróciła.Mi sie nie podoba dlugosc tej drugiej. Powinna byc olbo krotsza albo dluzsza[emoji5] Pierwsza bardzo ladna.
Aniołek[*] 8.08.2017
Jak nie uda się ta nudę to będę walczyć o tąTa najladniejsza[emoji3]
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja mam bóle jakieś pod prawym zebrem niewiem czy mały gdzieś tam się uciska czy to nerka :/Dzieki. Tak wlasnie niby nie jest zle, ale caly czas jakby sie cos rozwijalo.
A jak Twoje samopoczucie?
Aniołek[*] 8.08.2017
Właśnie ta długość taka ani w dupę ani w oko za przeproszeniem. Jakbym miała tą kupić to bym ją skróciła.
Jak nie uda się ta nudę to będę walczyć o tą
@Karla88 czyli wziąć rozmiar taki jak zazwyczaj się nosi?
O ile nic z butami się nie stanie.. poczytaj na internecie możeDziękuję! :*
Mówisz!? Jak ona wyjdzie to co ja nie wyjdę?! [emoji28] haha ale poczekam na ocieplenie bo teraz mokro a nie chce kółek pobrudzić [emoji28]
Ja kupię taki cienki. Jest obowiązkowy u mnie w szpitalu. Normalnie po sali chodzić w nim nie będę ale już na korytarz ubiorę bo wiadomo, że na korytarzu sporo ludzi się kręci - trzeba jakoś się prezentować
Oj tam nie przepraszaj, pytaj o co chcesz no ja zbytnio nie jeździłam po domu bo mam ciasno i ciężko mi skręcać ale z tego co pamiętam to one tak strzelają przy jakimś mocniejszym skręcie, ale dla pewności napisałam już do Bebetto wiadomość jak to z tym strzelaniem jest
Spróbuję włożyć skarpetki i tak pochodzić a jak nie to czytałam, że można włożyć napełnione wodą woreczki i buty do zamrażarki na noc.
Ciężko tak w kłótni. U nas też czasem ja zacznę czasem K. I tak się godzimy i później jest dobrze , ale ile się trzeba ustresowac , udenerwowac to nasze. Dzisiaj twój ma wolne ? Dalej nie przyszedł przeprosić ?Nie, nie bo mu się humor nie poprawia po tym jak się wydziera... Z takim psycholem bym nigdy nie była [emoji12][emoji12] on po prostu jak nie jesteśmy razem odetchnie i przemyśli i zachowuje jak by nic się nie stało ... Ale nigdy do błędu się nie przyznaje
Taka mała przekąska Smacznegowłasnie zrę krokiety z kapusta i grzybami nie wiem traktwac to jak obiad cz 2 sniadanie??