reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kiedyś pytałam Was o te sukienki i w końcu wydały mi się za bardzo ozdobne ale teraz jak mam porównanie to stwierdzam, że może faktycznie takie będą odpowiedniejsze na ślub :) Doradźcie proszę tylko, która Waszym zdaniem lepsza, czy długa z krótkim rękawem czy krótsza z dłuższym rękawem? Ja się skłaniam bardziej przy tej długiej :) A zawsze można skrócić i będzie można wykorzystać też na mniej uroczyste okazje :) Tak mi się przynajmniej wydaje :D
Zobacz załącznik 843245

Zobacz załącznik 843246 Zobacz załącznik 843247

Zobacz załącznik 843248
Mi sie nie podoba dlugosc tej drugiej. Powinna byc olbo krotsza albo dluzsza[emoji5] Pierwsza bardzo ladna.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mi sie nie podoba dlugosc tej drugiej. Powinna byc olbo krotsza albo dluzsza[emoji5] Pierwsza bardzo ladna.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Właśnie ta długość taka ani w dupę ani w oko za przeproszeniem. Jakbym miała tą kupić to bym ją skróciła.

Ta najladniejsza[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Jak nie uda się ta nudę to będę walczyć o tą :)

@Karla88 czyli wziąć rozmiar taki jak zazwyczaj się nosi?

reklama
Dziękuję! :*

Mówisz!? Jak ona wyjdzie to co ja nie wyjdę?! [emoji28] haha ale poczekam na ocieplenie bo teraz mokro a nie chce kółek pobrudzić :D [emoji28]

Ja kupię taki cienki. Jest obowiązkowy u mnie w szpitalu. Normalnie po sali chodzić w nim nie będę ale już na korytarz ubiorę bo wiadomo, że na korytarzu sporo ludzi się kręci - trzeba jakoś się prezentować :D

Oj tam nie przepraszaj, pytaj o co chcesz :D no ja zbytnio nie jeździłam po domu bo mam ciasno i ciężko mi skręcać ale z tego co pamiętam to one tak strzelają przy jakimś mocniejszym skręcie, ale dla pewności napisałam już do Bebetto wiadomość jak to z tym strzelaniem jest :p

Spróbuję włożyć skarpetki i tak pochodzić a jak nie to czytałam, że można włożyć napełnione wodą woreczki i buty do zamrażarki na noc.
O ile nic z butami się nie stanie.. poczytaj na internecie może :)
Nie, nie bo mu się humor nie poprawia po tym jak się wydziera... Z takim psycholem bym nigdy nie była [emoji12][emoji12] on po prostu jak nie jesteśmy razem odetchnie i przemyśli i zachowuje jak by nic się nie stało ... Ale nigdy do błędu się nie przyznaje

f2w39n7303c24ozn.png
Ciężko tak w kłótni. U nas też czasem ja zacznę czasem K. I tak się godzimy i później jest dobrze , ale ile się trzeba ustresowac , udenerwowac to nasze. Dzisiaj twój ma wolne ? Dalej nie przyszedł przeprosić ?

własnie zrę krokiety z kapusta i grzybami nie wiem traktwac to jak obiad cz 2 sniadanie?? :p :errr::D:D:D:D
Taka mała przekąska :D:D Smacznego :)

Do góry